Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Pepřový dip
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Obalovaná česneková křidélka
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Dýňové pyré s bramborem
Kmínové přírodní filety
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Pečená vepřová plec s bramborem
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou