Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka s vejcem
Chlebové knedlíky
Piškotový nepečený dort
Rýžové placky
Celerové placičky
Slané vínové cukroví
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Pečené kuře s nádivkou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies