• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rudý králík Brežněv
Napište svůj komentář k receptu

Rudý králík Brežněv

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rudý králík Brežněv
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králičí zadek
    • kečup - ostrý
    • červená paprika Menší lahvička
    • 3
      lžička tandoora Červené
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na menší porce, osolíme. V troubě v pekáčku si zatím necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kolečka. Králíka vložíme do pekáčku a chvíli ho pečeme odrytého. Kečup smícháme s kořením, trochu naředíme vodou nebo vývarem a nalejeme na králíka. Nejdřív pečeme přikryté. Chvíli před tím, než je králík úplně měkký, odklopíme, zvýšíme trochu teplotu a pečeme, až se při kraji trochu připéká. Musíme hlídat, dost se to připaluje.
2
Je dobrý s hranolky, ale i s rohlíkem.
3
Brežněv se jmenoval ten králík, ze kterého jsem to vařila poprvé. Jde to i z kuřete je to dřív.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Králík na smetaně II.

Králík na smetaně II.

Ligurský králík

Ligurský králík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • L.Hudcová | 30. 12. 2011 20:01

    Něco úžasného, všichni si moc pochutnali. :)))

  • L.Hudcová | 30. 12. 2011 20:01

    Něco úžasného, všichni si moc pochutnali. :)))

  • radka zelenková | 24. 2. 2009 08:32

    Roztrhal 12 vlastních potomků a jméno měl jen půl hodiny než visel,proto si zasloužil krvavou lázeň na pekáči.A vzhledem k tomu,že je to můj vlastní recept,vím,čím tandori případně nahrazuji.

  • Antonia Trusková | 21. 2. 2009 21:01

    Tandoori masala (Zmes tandoori) je zmes rôznych príchutí pouzívaných v indickej a pakistanskej kuchyni na prípravu jedál v peci Tandoor - odtial pochádza názov. Nemá nic spolocné s curry korením a preto sa ním nedá nahradit ani zmiesaním s cervenou paprikou!Myslím, ze ziadny králik si nezaslúzi, aby sa volal Breznev, ktorý znicil zivot miliónom ludí!

  • Jana Mojžíšová | 19. 2. 2009 20:20

    Vwlmi originlní název receptu :) Určitě "Brežněva" vyzkouším!

  • radka zelenková | 19. 2. 2009 14:35

    Je to indické koření-směs,něco jako kari.Dá se tím nahradit.Kari +č.paprika .Je i ve formě bez papriky a je tím pádem světlé,víc pálí.

  • Ivana Samcová | 19. 2. 2009 14:12

    Vůbec netuším, co je červené tandori za koření. Děkuji za vysvětlení. Ivana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Kečup - ostrý Králičí zadek Rostlinný olej Sůl Tandoora
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně se špenátem

Vepřová pečeně se špenátem

Makový závin s višněmi

Makový závin s višněmi

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

Poslední sledované recepty

72
Okurková limonáda s citronem
Okurková limonáda s…
36
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
32
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
29
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…
26
Guláš připravený v troubě
Guláš připravený v troubě

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Detaily její smrti

Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Detaily její smrti

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Rudý králík Brežněv
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact