• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rudý králík Brežněv
Napište svůj komentář k receptu

Rudý králík Brežněv

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rudý králík Brežněv
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králičí zadek
    • kečup - ostrý
    • červená paprika Menší lahvička
    • 3
      lžička tandoora Červené
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na menší porce, osolíme. V troubě v pekáčku si zatím necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kolečka. Králíka vložíme do pekáčku a chvíli ho pečeme odrytého. Kečup smícháme s kořením, trochu naředíme vodou nebo vývarem a nalejeme na králíka. Nejdřív pečeme přikryté. Chvíli před tím, než je králík úplně měkký, odklopíme, zvýšíme trochu teplotu a pečeme, až se při kraji trochu připéká. Musíme hlídat, dost se to připaluje.
2
Je dobrý s hranolky, ale i s rohlíkem.
3
Brežněv se jmenoval ten králík, ze kterého jsem to vařila poprvé. Jde to i z kuřete je to dřív.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ligurský králík

Ligurský králík

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Králík na smetaně II.

Králík na smetaně II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • L.Hudcová | 30. 12. 2011 20:01

    Něco úžasného, všichni si moc pochutnali. :)))

  • L.Hudcová | 30. 12. 2011 20:01

    Něco úžasného, všichni si moc pochutnali. :)))

  • radka zelenková | 24. 2. 2009 08:32

    Roztrhal 12 vlastních potomků a jméno měl jen půl hodiny než visel,proto si zasloužil krvavou lázeň na pekáči.A vzhledem k tomu,že je to můj vlastní recept,vím,čím tandori případně nahrazuji.

  • Antonia Trusková | 21. 2. 2009 21:01

    Tandoori masala (Zmes tandoori) je zmes rôznych príchutí pouzívaných v indickej a pakistanskej kuchyni na prípravu jedál v peci Tandoor - odtial pochádza názov. Nemá nic spolocné s curry korením a preto sa ním nedá nahradit ani zmiesaním s cervenou paprikou!Myslím, ze ziadny králik si nezaslúzi, aby sa volal Breznev, ktorý znicil zivot miliónom ludí!

  • Jana Mojžíšová | 19. 2. 2009 20:20

    Vwlmi originlní název receptu :) Určitě "Brežněva" vyzkouším!

  • radka zelenková | 19. 2. 2009 14:35

    Je to indické koření-směs,něco jako kari.Dá se tím nahradit.Kari +č.paprika .Je i ve formě bez papriky a je tím pádem světlé,víc pálí.

  • Ivana Samcová | 19. 2. 2009 14:12

    Vůbec netuším, co je červené tandori za koření. Děkuji za vysvětlení. Ivana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Kečup - ostrý Králičí zadek Rostlinný olej Sůl Tandoora
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Jednoduché cappuccino řezy

Jednoduché cappuccino řezy

Houbové karbanátky (nejen) s mletým masem

Houbové karbanátky (nejen) s mletým…

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
21
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Vanilkové banánky s ořechovým krémem
Vanilkové banánky s…
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Čím dál drsnější Zrádci 2: Písařovicová napomohla »vraždě«

Čím dál drsnější Zrádci 2: Písařovicová napomohla »vraždě«

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

  • Recepty.cz
  • Rudý králík Brežněv
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact