• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený sýr

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený sýr
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • eidam sýr
    • ementál
    • koření na pizzu
    • zelenina
    • tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

1
Plátek sýra položíme na talířek, který můžeme použít do mikrovlnné trouby. Vložíme do mikrovlnky a rozpékáme 1-1,5 minuty na 800 W. Rozpečený sýr ihned posypeme kořením, ozdobíme zeleninou a tatarkou. Servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rozpečený camembert s česnekem

Rozpečený camembert s česnekem

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem

Nakládaný kozí sýr s olivami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarča | 12. 7. 2007 08:03

    Zkuste s Hermelínem, ale pozor při ohřívání aby nepraskl a nevytekl.

  • Buchy | 11. 7. 2007 14:48

    Dobrý den, paní Věro já si dělám nakládané sýry již 15 let. Do oliv. oleje přidám koření dle chuti, feferonku, česnek a sýr nakrájím na kousky dle potřeby. Nechám co nejdéle v lednici uležet, aby to mělo šmrnc. Když sýr spotřebuji, olej používám při dochucování jídel. Hodně úspěchů při nakládání.

  • Věra | 23. 6. 2007 14:11

    Paní Ivano, nemáte nějaký osvědčený recept na nakládání sýrů. Už dlouho něco sháním, ale zatím se mi žádný recept moc nezamlouval. Děkuji.

  • Ivca | 23. 6. 2007 05:28

    Je to mnamka a mym trem malym jedlikum to chutna se sunkou, kterou davam pod platek syra a i nad platek syra a pak si jeste vyzaduji bramborou kasi a maji dobry obed nebo veceri. Tomu nasemu nejmladsimu klucikovi delavam neco obdobneho, ale bez sunky a ja si posmaknu take, protoze syr miluji a sunku miti nemusim.

  • jana | 22. 6. 2007 13:27

    je to ňamka a hlavně je to hned

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:39

    Když pod ten plátek sýra dáte plátek chlebíčkové veky nebo podélně rozkrojené houstičky, nepotřebujete ani ten talířek - a můžete vylepšit podle vlastní chuti ještě například kouskem rajčete nebo žampionu, pro masožravce plátkem šunky, atd.

  • Ivana Přikrylová | 21. 6. 2007 18:33

    Nejsem autorka receptu, jen chci upozornit, že Vitana začala vyrábět nové koření určené na Grilované sýry. Vyzkoušela jsem ho k nakládání sýrů a chutnalo nám.

  • Marysa | 21. 6. 2007 17:04

    Taky si to dělávám, když mě honí mlsná. Je to úžasně ňamtavé a tahací! Jen před přípravou potřu talířek trošičku máslem - sýr se nepřilepí. Jinak kdo může smažák ( nebo spíš rozteklý sýr),tak opravdu vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Ementál Koření na pizzu Tatarská omáčka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Šlehačková sekaná

Šlehačková sekaná

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Košíčky z listového těsta

Košíčky z listového těsta

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou náplní

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

90
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Rizoto s vepřovou konzervou
Rizoto s vepřovou…
13
Pečené uzené koleno
Pečené uzené koleno

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Zpěvačce Marii Pojkarové zpackali zákrok: Propíchnutý močák a kolaps ledviny!

Zpěvačce Marii Pojkarové zpackali zákrok: Propíchnutý močák a kolaps ledviny!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact