• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený sýr

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený sýr
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • eidam sýr
    • ementál
    • koření na pizzu
    • zelenina
    • tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

1
Plátek sýra položíme na talířek, který můžeme použít do mikrovlnné trouby. Vložíme do mikrovlnky a rozpékáme 1-1,5 minuty na 800 W. Rozpečený sýr ihned posypeme kořením, ozdobíme zeleninou a tatarkou. Servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rozpečený camembert s česnekem

Rozpečený camembert s česnekem

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem

Nakládaný kozí sýr s olivami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarča | 12. 7. 2007 08:03

    Zkuste s Hermelínem, ale pozor při ohřívání aby nepraskl a nevytekl.

  • Buchy | 11. 7. 2007 14:48

    Dobrý den, paní Věro já si dělám nakládané sýry již 15 let. Do oliv. oleje přidám koření dle chuti, feferonku, česnek a sýr nakrájím na kousky dle potřeby. Nechám co nejdéle v lednici uležet, aby to mělo šmrnc. Když sýr spotřebuji, olej používám při dochucování jídel. Hodně úspěchů při nakládání.

  • Věra | 23. 6. 2007 14:11

    Paní Ivano, nemáte nějaký osvědčený recept na nakládání sýrů. Už dlouho něco sháním, ale zatím se mi žádný recept moc nezamlouval. Děkuji.

  • Ivca | 23. 6. 2007 05:28

    Je to mnamka a mym trem malym jedlikum to chutna se sunkou, kterou davam pod platek syra a i nad platek syra a pak si jeste vyzaduji bramborou kasi a maji dobry obed nebo veceri. Tomu nasemu nejmladsimu klucikovi delavam neco obdobneho, ale bez sunky a ja si posmaknu take, protoze syr miluji a sunku miti nemusim.

  • jana | 22. 6. 2007 13:27

    je to ňamka a hlavně je to hned

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:39

    Když pod ten plátek sýra dáte plátek chlebíčkové veky nebo podélně rozkrojené houstičky, nepotřebujete ani ten talířek - a můžete vylepšit podle vlastní chuti ještě například kouskem rajčete nebo žampionu, pro masožravce plátkem šunky, atd.

  • Ivana Přikrylová | 21. 6. 2007 18:33

    Nejsem autorka receptu, jen chci upozornit, že Vitana začala vyrábět nové koření určené na Grilované sýry. Vyzkoušela jsem ho k nakládání sýrů a chutnalo nám.

  • Marysa | 21. 6. 2007 17:04

    Taky si to dělávám, když mě honí mlsná. Je to úžasně ňamtavé a tahací! Jen před přípravou potřu talířek trošičku máslem - sýr se nepřilepí. Jinak kdo může smažák ( nebo spíš rozteklý sýr),tak opravdu vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Ementál Koření na pizzu Tatarská omáčka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Lehký kakaový koláč se švestkami

Lehký kakaový koláč se švestkami

Bramborové housky

Bramborové housky

Koláč s tvarohem a jablky

Koláč s tvarohem a jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

41
Burgery po našem
Burgery po našem
41
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží
19
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
18
Dort Míša
Dort Míša
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact