• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený sýr

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený sýr
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • eidam sýr
    • ementál
    • koření na pizzu
    • zelenina
    • tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

1
Plátek sýra položíme na talířek, který můžeme použít do mikrovlnné trouby. Vložíme do mikrovlnky a rozpékáme 1-1,5 minuty na 800 W. Rozpečený sýr ihned posypeme kořením, ozdobíme zeleninou a tatarkou. Servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rozpečený camembert s česnekem

Rozpečený camembert s česnekem

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem

Nakládaný kozí sýr s olivami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarča | 12. 7. 2007 08:03

    Zkuste s Hermelínem, ale pozor při ohřívání aby nepraskl a nevytekl.

  • Buchy | 11. 7. 2007 14:48

    Dobrý den, paní Věro já si dělám nakládané sýry již 15 let. Do oliv. oleje přidám koření dle chuti, feferonku, česnek a sýr nakrájím na kousky dle potřeby. Nechám co nejdéle v lednici uležet, aby to mělo šmrnc. Když sýr spotřebuji, olej používám při dochucování jídel. Hodně úspěchů při nakládání.

  • Věra | 23. 6. 2007 14:11

    Paní Ivano, nemáte nějaký osvědčený recept na nakládání sýrů. Už dlouho něco sháním, ale zatím se mi žádný recept moc nezamlouval. Děkuji.

  • Ivca | 23. 6. 2007 05:28

    Je to mnamka a mym trem malym jedlikum to chutna se sunkou, kterou davam pod platek syra a i nad platek syra a pak si jeste vyzaduji bramborou kasi a maji dobry obed nebo veceri. Tomu nasemu nejmladsimu klucikovi delavam neco obdobneho, ale bez sunky a ja si posmaknu take, protoze syr miluji a sunku miti nemusim.

  • jana | 22. 6. 2007 13:27

    je to ňamka a hlavně je to hned

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:39

    Když pod ten plátek sýra dáte plátek chlebíčkové veky nebo podélně rozkrojené houstičky, nepotřebujete ani ten talířek - a můžete vylepšit podle vlastní chuti ještě například kouskem rajčete nebo žampionu, pro masožravce plátkem šunky, atd.

  • Ivana Přikrylová | 21. 6. 2007 18:33

    Nejsem autorka receptu, jen chci upozornit, že Vitana začala vyrábět nové koření určené na Grilované sýry. Vyzkoušela jsem ho k nakládání sýrů a chutnalo nám.

  • Marysa | 21. 6. 2007 17:04

    Taky si to dělávám, když mě honí mlsná. Je to úžasně ňamtavé a tahací! Jen před přípravou potřu talířek trošičku máslem - sýr se nepřilepí. Jinak kdo může smažák ( nebo spíš rozteklý sýr),tak opravdu vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Ementál Koření na pizzu Tatarská omáčka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Valentýnský dort

Valentýnský dort

Palačinky Hana a Hana

Palačinky Hana a Hana

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Míchaná vejce s droždím

Míchaná vejce s droždím

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
26
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
25
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
25
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…
18
Vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 18.–19. 10. 2025: Kdo prožije dny plné romantiky a kdo bude potřebovat být sám?

Horoskop na víkend 18.–19. 10. 2025: Kdo prožije dny plné romantiky a kdo bude potřebovat být sám?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact