• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený sýr

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený sýr
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • eidam sýr
    • ementál
    • koření na pizzu
    • zelenina
    • tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

1
Plátek sýra položíme na talířek, který můžeme použít do mikrovlnné trouby. Vložíme do mikrovlnky a rozpékáme 1-1,5 minuty na 800 W. Rozpečený sýr ihned posypeme kořením, ozdobíme zeleninou a tatarkou. Servírujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rozpečený camembert s česnekem

Rozpečený camembert s česnekem

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný sýr (balkánský / feta)

Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem

Nakládaný kozí sýr s olivami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarča | 12. 7. 2007 08:03

    Zkuste s Hermelínem, ale pozor při ohřívání aby nepraskl a nevytekl.

  • Buchy | 11. 7. 2007 14:48

    Dobrý den, paní Věro já si dělám nakládané sýry již 15 let. Do oliv. oleje přidám koření dle chuti, feferonku, česnek a sýr nakrájím na kousky dle potřeby. Nechám co nejdéle v lednici uležet, aby to mělo šmrnc. Když sýr spotřebuji, olej používám při dochucování jídel. Hodně úspěchů při nakládání.

  • Věra | 23. 6. 2007 14:11

    Paní Ivano, nemáte nějaký osvědčený recept na nakládání sýrů. Už dlouho něco sháním, ale zatím se mi žádný recept moc nezamlouval. Děkuji.

  • Ivca | 23. 6. 2007 05:28

    Je to mnamka a mym trem malym jedlikum to chutna se sunkou, kterou davam pod platek syra a i nad platek syra a pak si jeste vyzaduji bramborou kasi a maji dobry obed nebo veceri. Tomu nasemu nejmladsimu klucikovi delavam neco obdobneho, ale bez sunky a ja si posmaknu take, protoze syr miluji a sunku miti nemusim.

  • jana | 22. 6. 2007 13:27

    je to ňamka a hlavně je to hned

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:39

    Když pod ten plátek sýra dáte plátek chlebíčkové veky nebo podélně rozkrojené houstičky, nepotřebujete ani ten talířek - a můžete vylepšit podle vlastní chuti ještě například kouskem rajčete nebo žampionu, pro masožravce plátkem šunky, atd.

  • Ivana Přikrylová | 21. 6. 2007 18:33

    Nejsem autorka receptu, jen chci upozornit, že Vitana začala vyrábět nové koření určené na Grilované sýry. Vyzkoušela jsem ho k nakládání sýrů a chutnalo nám.

  • Marysa | 21. 6. 2007 17:04

    Taky si to dělávám, když mě honí mlsná. Je to úžasně ňamtavé a tahací! Jen před přípravou potřu talířek trošičku máslem - sýr se nepřilepí. Jinak kdo může smažák ( nebo spíš rozteklý sýr),tak opravdu vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Ementál Koření na pizzu Tatarská omáčka Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Donutky

Donutky

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

72
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
70
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
58
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…
56
Houbový guláš
Houbový guláš
55
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Od Válečka až po moderátorskou hvězdu karlovarského festivalu: Jak šel čas s Markem Ebenem?

Od Válečka až po moderátorskou hvězdu karlovarského festivalu: Jak šel čas s Markem Ebenem?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

  • Recepty.cz
  • Rozpečený sýr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact