• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rozpečený camembert s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený camembert s česnekem

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Měkký, krémový a lahodný camembert s česnekem a rozmarýnem si zkrátka zamilujete. Servírovat ho můžete s francouzskou bagetkou nebo tyčinkami grissini.

Suroviny

1 porce
    • camembert
    • česnek palička
    • bobkový list
    • rozmarýn větvička
    • máslo kousek
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • francouzská bageta nebo tyčinky grissini

Postup přípravy receptu

1
Celou paličku česneku seřízněte ve čtvrtině. Zapékací misku promažte olivovým olejem a přidejte kousek másla. Následně přidejte bobkový list, rozmarýn a promněte je v oleji. Česnek mezi ně uložte řeznou stranou dolů. Vše osolte a opepřete. Misku přetáhněte alobalem a troubu rozehřejte na 200 °C a pečte zhruba 40 minut.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Mezitím připravte sýr. Vyndejte ho z obalu a do krabičky vložte kousek pečicího papíru (pokud jste nesehnali sýr v krabičce, dejte ho do menší kulaté zapékací misky, a i v tomto případě využijte pečicí papír, který přetáhněte přes kraje) Bílou kůrku na sýru nařízněte do kříže.
3
Sýr nechte zapéct na posledních deset minut s česnekem. Je dobré, když česnek po upečení trochu povychladne, abyste zkaramelizované měkké stroužky mohli dobře vymáčknout.

RADA: Jak na domácí grissini s rozmarýnem?

4
Sýr po 10 minutách v troubě začne bublat, vyndejte ho, rozevřete camembert vidličkami, přihoďte upečený čenek a křupavý rozmarýn.

RADA: Jak uchovávat sýry?

5
Servírujte ho s křupavou francouzskou bagetkou nebo tyčinkami grissini.

RADA: Jak upéct francouzské bagetky?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Camembert s hruškami a ořechy

Camembert s hruškami a ořechy

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Camembert Česnek Francouzská bageta Máslo Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé langoše

Rychlé langoše

Velikonoční mrkvový beránek

Velikonoční mrkvový beránek

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

19
Mrkvová pomazánka s vejci a tvarohem
Mrkvová pomazánka s…
18
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
15
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková
Nebeská roláda bez mouky…
12
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
11
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Světoznámá zpěvačka Sia: Drsný boj o dítě! Muž z ní dělá feťačku, ona z něj pedofila

Světoznámá zpěvačka Sia: Drsný boj o dítě! Muž z ní dělá feťačku, ona z něj pedofila

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Další doporučené recepty:

Rozmarýnové telecí na houbách
Rozmarýnové telecí na houbách
Rozmarýnový cheesecake
Rozmarýnový cheesecake
Rozpečené TUCky
Rozpečené TUCky
Rozpékané bylinkové brambory
Rozpékané bylinkové brambory
Rožnovské kapsy
Rožnovské kapsy
Rukcuk ovocná buchta
Rukcuk ovocná buchta
  • Recepty.cz
  • Rozpečený camembert s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact