Tvaroh a lučinu spolu promíchejte dohladka. Přidejte cibulku, osolte a dochuťte cukrem. Namažte na krajíce chleba a ozdobte pokrájenou čerstvou zeleninou, bylinkami a květy.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Štěpán Z
|4. 2. 2011 14:49
blbost naplácaná na chlebu :-D
Štěpán Z
|4. 2. 2011 14:49
blbost naplácaná na chlebu :-D
Štěpán Z
|4. 2. 2011 14:49
blbost naplácaná na chlebu :-D
Štěpán Z
|4. 2. 2011 14:49
blbost naplácaná na chlebu
Štěpán Z
|4. 2. 2011 13:09
:-$ :-$ :-$ :-S :-S :-S :-( :-( je to blbost kalibru uplná je to jenom zelinina která je naplácaná na sobě řikam blbost kterou nikdo nebude jíst ani žrát ani pes kord kočka,to umim taky naplácat na chleba
nebo do misky a nebo si můžu nechat roskvétst : zahradu les či skleník :-D :-P .
Ze zeleniny si radši udělám salát, cukr do pomazánky na chleba je naprosto zbytečný. To si radši na chléb namažu obyčejné máslo, lehce posolím a posypu čerstvou řeřichou, sednu si ven a kochám se pohledem na rozkvetlou zahradu. Jak se říká - v jednoduchosti krása - a ještě ušetřím, navíc ta kombinace druhů zelenin je přeplácaná a chuťově k sobě vůbec nejde. 8-) 8-)
Toho,kdo by tento ,,výtvor,, držel v ruce,bych se zeptal:,,Kolik je hodin?,, ,pak už by na to alespoň pusu otevřel ;-) :-D (kdyby měl na stejné ruce ,co drží chléb hodinky) :-[ :-P