Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Aleš
|5. 8. 2013 18:50
Já jsem do pomazánky přidal trošku cukru a byla vynikající. Nebyla tak nakyslá. :-* <3 :-*
Lucie Tomášková
|11. 7. 2006 12:05
Souhlasím, rozhuda má být s paprikou a my do ní dáváme papriku syrovou :))
Tereza Loučímová
|8. 2. 2005 14:48
Hm, nikdy jsem u nas doma do toho papriku nedavali, ale muzu to zkusit, mam ji rada prave proto, ze je jemna, chut pazitky neprehlusi nic jineho. Paprika ma hodne vyraznou chut. Nu zkusim to, dekuji
Kamil Krybus
|8. 2. 2005 09:39
Možná jsem kacíř, ale bez mleté papriky je rozhuda pouze tavrohovou pomazánkou. Ale dobré to určitě je!