• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Roštěnky v pivu
Napište svůj komentář k receptu

Roštěnky v pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roštěnky v pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • 4
      ks česnek
    • sůl
    • pivo
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • hladká mouka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby byly roštěnky zakryté, ale nesmí plavat). Necháme do druhého dne uležet, pivo se částečně do roštěnek vsákne. Potom obalujeme běžným způsobem jako řízky a smažíme.
2
Obměna: z roštěnek naložených v pivu můžeme připravovat jakoukoliv minutku nejen řízky. Takto naložené maso je vláčnější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

Primátorské roštěnky

Primátorské roštěnky

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva | 6. 2. 2006 21:06

    Tak musím popravdě říci, že jsem od toho čekala více. Žádný zázrak jsem v tom neviděla a buď jsem měla maso "z vola", ale křehké rozhodně nebylo. :o(

  • Anonym | 2. 2. 2006 19:02

    Vyzkoušela jsem a bylo moc dobré, je to vítaná změna

  • Anonym | 2. 2. 2006 15:41

    to pivo doporucuji cerne...

  • Ludmila | 2. 2. 2006 13:42

    Přátelé,vždy bych dala přednost roštěnkám, připraveným jako roštěnky - nikoli jako řízky.

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:18

    Překvapilo mě, že roštěnky nejsou vůbec tvrdé, jsou křehoučké. Nejprve jsem k nim neměla vůbec důvěru, ale teď jsem ráda, že jsem je vyzkoušela a budu je dělat i nadále, všem doporučuji není se čeho obávat

  • Alina | 26. 10. 2005 18:11

    Tak jsem je také vyzkoušela s obavou, že budou tvrdé a že se pokroutí. Kdepak, zkřehly a byly vláčné, je to sice trochu dražší žrádýlko ty roštěnky, ale stojí to za to.

  • Lubor | 25. 10. 2005 19:18

    To bych neřekl, že je to tak dobré. Vůbec nebyly tvrdé, byly pikantní. Děkuji za recept, p. vencová zase boduje. Dávám 1

  • Petra | 25. 10. 2005 15:11

    Moc dobré. Křehké a pikantní.o)

  • Pilence | 14. 3. 2005 09:06

    Diky za tip. Rostenky skutecne pekne zkrehly a byly mnamozni. Ze zbytku nalevu jsem udelala pivni testicko a obalila v nem platky cibule. Pile

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Hovězí roštěná Pepř mletý Pivo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Palačinky plněné špenátem

Palačinky plněné špenátem

Krabí tyčinky na kari s rýží

Krabí tyčinky na kari s rýží

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Višňová bublanina s mákem

Višňová bublanina s mákem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

496
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
346
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
199
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
105
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
88
Kysaná zelenina
Kysaná zelenina

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Brzobohatý oznámil konec Richbitch, ale teď: Tiffany se vrátí?

Brzobohatý oznámil konec Richbitch, ale teď: Tiffany se vrátí?

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Roštěnky v pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact