• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Roštěnky v pivu
Napište svůj komentář k receptu

Roštěnky v pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roštěnky v pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • 4
      ks česnek
    • sůl
    • pivo
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • hladká mouka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby byly roštěnky zakryté, ale nesmí plavat). Necháme do druhého dne uležet, pivo se částečně do roštěnek vsákne. Potom obalujeme běžným způsobem jako řízky a smažíme.
2
Obměna: z roštěnek naložených v pivu můžeme připravovat jakoukoliv minutku nejen řízky. Takto naložené maso je vláčnější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

Primátorské roštěnky

Primátorské roštěnky

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva | 6. 2. 2006 21:06

    Tak musím popravdě říci, že jsem od toho čekala více. Žádný zázrak jsem v tom neviděla a buď jsem měla maso "z vola", ale křehké rozhodně nebylo. :o(

  • Anonym | 2. 2. 2006 19:02

    Vyzkoušela jsem a bylo moc dobré, je to vítaná změna

  • Anonym | 2. 2. 2006 15:41

    to pivo doporucuji cerne...

  • Ludmila | 2. 2. 2006 13:42

    Přátelé,vždy bych dala přednost roštěnkám, připraveným jako roštěnky - nikoli jako řízky.

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:18

    Překvapilo mě, že roštěnky nejsou vůbec tvrdé, jsou křehoučké. Nejprve jsem k nim neměla vůbec důvěru, ale teď jsem ráda, že jsem je vyzkoušela a budu je dělat i nadále, všem doporučuji není se čeho obávat

  • Alina | 26. 10. 2005 18:11

    Tak jsem je také vyzkoušela s obavou, že budou tvrdé a že se pokroutí. Kdepak, zkřehly a byly vláčné, je to sice trochu dražší žrádýlko ty roštěnky, ale stojí to za to.

  • Lubor | 25. 10. 2005 19:18

    To bych neřekl, že je to tak dobré. Vůbec nebyly tvrdé, byly pikantní. Děkuji za recept, p. vencová zase boduje. Dávám 1

  • Petra | 25. 10. 2005 15:11

    Moc dobré. Křehké a pikantní.o)

  • Pilence | 14. 3. 2005 09:06

    Diky za tip. Rostenky skutecne pekne zkrehly a byly mnamozni. Ze zbytku nalevu jsem udelala pivni testicko a obalila v nem platky cibule. Pile

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Hovězí roštěná Pepř mletý Pivo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Meruňková marmeláda

Meruňková marmeláda

Americký ořechový koláč

Americký ořechový koláč

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Jarní závitky s krevetami, bylinkami a zeleninovými nudlemi

Jarní závitky s krevetami, bylinkami…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

46
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
39
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
39
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Roštěnky v pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact