• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Roštěnky po argentinsku
Napište svůj komentář k receptu

Roštěnky po argentinsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roštěnky po argentinsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek roštěná
    • sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks kapie
    • 150
      g kukuřice
    • 150
      g sterilovaný hrášek
    • mouka na zaprášení
    • vývar
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Naklepané osolené a opepřené roštěnky prudce opečeme na sádle. Vyjmeme je a do výpeku přidáme cibuli, lehce osmahneme, zaprášíme moukou, vytvoříme tmavší jíšku a zalijeme vývarem. Přidáme na kostičky nakrájenou kapii, krátce podusíme, přidáme roštěnky a dusíme dokud roštěná nezměkne.
2
Přidáme kukuřici a hrášek a podáváme s tortilami. Pro knedlíkožrouty je ideální houskový knedlík.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Primátorské roštěnky

Primátorské roštěnky

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniella O. | 20. 5. 2010 19:51

    Pro rychlejsi zmeknuti masa pry je dobre pridat lzicku sody, ale nemam to vyzkouseno, byla to pouze rada od me tety, kdyz jsem dusila hovezi z kravy, co snad prekonala vekovy rekord:)

  • Pája S | 20. 5. 2010 13:23

    Přesně tak,zahušťuje se až po změknutí masa.Je to i jednodušší,jinak se od sporáku nehnete.Roštěnky,pokud nejsou ze stoleté krávy,by měly změknout tak po půl hodině.No někdy je třeba, bohužel, déle dusit.Osvědčilo se mi,před dušením jakéhokoli hovězího,maso naložit min přes noc do trošky oleje s pepřem.Potom se postupuje normál podle receptu. :-)

  • Ladia - | 20. 5. 2010 11:57

    Jíšku bych každopádně přidávala až po změknutí masa.

  • František Pazdera | 19. 5. 2010 18:57

    Dobrý den, mohu s zeptat, zda jste to už někdy vařil a za jak dlouho Vám roštěnky změknou při dušení v jíškové omáčce? Mně změknou tak za hodinu.Jak se po tu dobu perete s napalující se jíškou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Argentina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapie Kukuřice Mouka Pepř mletý Roštěná Sádlo Sterilovaný hrášek Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
20
Bramboráky
Bramboráky
18
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Roštěnky po argentinsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact