Výborné byly, děkuji.
Vyborne :)
Byly vynikající a ráda je zase někdy udělám. <:-)
Vynikající a jednoduše popsané, takže i pro každého začátečníka, který chce zkusit něco z hovězího masa jako já.
Na hovězí maso nedám dopustit a roštěnky se špekem byla opravdová lahůdka.Masíčko se rozpadalo a chuť omáčky byla neopakovatelná.Děkuji
Luxusní!!!!!!!
Dělala jsem už vícekrát,a je to super,dostala jsem i pochvalu na oslavě,od rodiny.A přitom tak obyčejné jídlo.
Byl to výborný oběd a nic jsem nespálila :-)) . Zlatá barva vypadá žlutě, tak proč by se taky mělo něco pálit ty chytrolíne ;-) .
Nenáročná mňamka, jen se na ní déle čeká, než se maso udělá a to záleží spíš na mase :)
Cibulka do zlatova je blbost, protoze se spali a cely zaklad pak muzete vyhodit. Jinak nezdrave jidlo co plave v tuku...
Zkuste před dušením podlít dvěma deci piva, je to skvělé :-*
Takto jde upravit každé maso a je to vždycky výborný. Roštěnky jsou ale nejlepší, bezvadný :-* recepis.
Jednoduché, s pytlíkovou rýží jsme měli oběd na jedničku.
Ahoj.. Možnost stálého měsíčního platu Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky.
Manželovo oblíbené jídlo,které mi nedá moc práce.
Během vaření jsem přidala hrst sušených hříbků a vznikla mi nejlepší houbová omáčka co sem uvařila. ;-) <:-)
bohužel roštěnku neměli tak jsem koupila kližku tak doufám že se mi to povede ,jsem začatečnice a chtěla jsem zkusit hovězí se štávou tak mi držte palce :-!
Dávám za jedna, na hovězím mase jsem přímo závislá a tohle bylo moc dobrý
Děkuji za svělý recept, čekám jen na dovaření rýže a jdeme na to :-P , voní to parádně a v hrnci už měli lžíci všici krom naší kočky :-D .
Roštěnky děláme vcelku a rozhodně na kmínu, tahle verze teda nenadchla :-(
taky děkuju za nápad, jsem začínající kuchařka :-) tak snad to nepokazím a přítelovi to bude chutnat O:-)
V jednoduchosti je síla a platí to v tomto receptu. Je na 1* !
Naše oblíbené jídlo. Když není roštěná, dám kližku a je to taky mňamka. Celé to stojí vlastně na tom vynikajícím základu z cibule a špeku.
Manžel už stačil sníst s chlebem i ten zbytek, který měl mít na zítra ;-) :-D . Je to opravdu snadný a vynikající pokrm,děkuji.
Děkuji za výborný recept, manžel mě chválí do teď!Snad mu to dlouho vydrží ;-) :-) .
nejlepsi a nejjednodussi ! <:-)
Perfektní!!! Dělala jsem v papináku, 30 minut bylo akorát.
Snadné a moc dobré, uzený špek krásně omáčku ovoněl :-) .
...a jak dlouho jsme je už neměly :-( ,dík za připomenutí.Kovářovic kobyla... ;-) :-D .
Nic moc pracné,zato výsledek jedna báseň.Určitě by to šlo nejenom z roštěněk.A příště přidám ještě houby.Ozvu se jak další obměna chutnala.Mňam,mňam.
Tak vše snězeno. Bylo to výborné, nezbyla ani troška. Ta slanina tomu dá šmrnce, ale musí to být opravdu dobrá uzená slanina.Příště to zkusím i z vepřových kotlet nebo krkovičky.
Právě to připravuji na zítra - předvařuji. Vůně je opravdu skvělá a chuť ještě nehotové omáčky taktéž. Nevím, ale nějakou přísadou by to nebylo to pravé. Už by to třeba mělo chuť houbovou či okurkovou. Já dala slaninu, která se jmenuje don pepé a ta je skvěle vyuzená a má vynikající chuť.
Děkuji za pochvalu.Uzený špek dá omáčce ten pravý šmrnc.Zkuste přidat houby,nebo kyselou okurku,to také není marné.Jiří
To byla dobrota!A ta vůně!Měli jsme je s rýží.Určitě brzy zopakuji.Velká pochvala.