Masox? Umělá chuť masoxu je vždycky poznat. Když už, tak podlít vývarem, i když sem není třeba.
Babička se v hrobu obrací s odkazem na masox... lidi neblbněte, přídávat tuto ingredienci k hovězí roštěné a podobně je holé barbarství hraničící se zoufalstvím - to přeci nemáme zapotřebí, připadám si jako na stránkách chytrá žena, pohotová hospodyňka apod, na podobných stránkách je počteníčko jak se dají ohýbat recepty...
výborná je roštěná i se sojovým masem, je to vhodné pro vegetariány, postup je v podstatě stejný
Při pohledu na fotografii se mi chce zvracet!!! To je hnus, velebnosti... :-(
masox? to se ještě používá? :-!
Já mám zlepšovák mojí tchýně. Když je čas, večer masko polít rozpuštěným máslem. Je to moc velká dobrota. :-P
Já mám ještě zlepšovák: pokud máme čas, tak si maso naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem už tak den dopředu. Při přípravě pak je hotové mnohem rychleji, měla jsem ho včera hotové za cca 35 minut. Jinak je to výborná klasika "jako od babičky" :-).