• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rolovaná krkovice à la porchetta
Napište svůj komentář k receptu

Rolovaná krkovice à la porchetta

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 300 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
4fotografie
Nahrát fotku
 

Božský šťavnatá a voňavá roláda z vepřové krkovice naplněná aromatickou směsí čerstvých bylinek, hořčice a česneku, je nejlepší s vařeným nebo šťouchaným bramborem nebo máslovou kaší.

Suroviny

8 porce
    • 2
      lžíce oregáno
    • 2
      lžíce rozmarýn čerstvý
    • fenykl nať nebo 2 lžička semínek
    • 5
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      kg vepřová krkovice
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Oregano, jehličky rozmarýnu, fenykl a oloupaný česnek rozsekejte v mixéru. Přidejte hořčici, špetku soli a rozmíchejte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Váleček masa rozřízněte příčně napůl, ale ne až do konce, a plát rozevřete jako knihu. Paličkou maso naklepejte, řádně osolte a opepřete. Jednu stranu namažte připravenou směsí bylinek a hořčice. Maso zarolujte namazanou stranou dovnitř. Váleček převažte potravinovým provázkem, vložte do pekáče a nechte alespoň 1 hodinu nebo přes noc v chladu odpočinout. Maso před přípravou vyndejte z ledničky a nechte hodinu zahřát na pokojovou teplotu.
3
Mezitím předehřejte troubu na 200 °C a maso v ní zprudka opečte, asi 30 minut. Teplotu snižte na 160 °C a pečte další 2 hodiny. Hotovou roládu překryjte na prkénku alobalem a nechte ji před krájením a podáváním asi 30 minut odpočinout.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (únor/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené řízky z krkovice

Smažené řízky z krkovice

Com Tam – Rýže se zeleninou a marinovanou krkovicí

Com Tam – Rýže se zeleninou a…

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Dijonská hořčice Fenykl Oregáno Pepř mletý Rozmarýn Sůl Vepřová krkovice

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční mrkvový beránek

Velikonoční mrkvový beránek

Zelný salát s koprem

Zelný salát s koprem

Čočková polévka s uzeným masem

Čočková polévka s uzeným masem

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Jablečný koktejl

Jablečný koktejl

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

90
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
81
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
67
Švestková povidla
Švestková povidla
33
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
32
Cizrnovo - houbová polévka
Cizrnovo - houbová…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Rolády (závitky) s vinnou klobásou
Rolády (závitky) s vinnou klobásou
Rolky a lá hot dog s mangoldem a ricottou
Rolky a lá hot dog s mangoldem a…
Rolovaná kolečka
Rolovaná kolečka
Rolovaný bůček s pestem, salátem a meruňkovou majonézou
Rolovaný bůček s pestem, salátem a…
Rooibosové risotto s lososem
Rooibosové risotto s lososem
Rossejat
Rossejat
  • Recepty.cz
  • Rolovaná krkovice à la porchetta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact