• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rolovaná krkovice à la porchetta
Napište svůj komentář k receptu

Rolovaná krkovice à la porchetta

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 300 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
Rolovaná krkovice à la porchetta
4fotografie
Nahrát fotku
 

Božský šťavnatá a voňavá roláda z vepřové krkovice naplněná aromatickou směsí čerstvých bylinek, hořčice a česneku, je nejlepší s vařeným nebo šťouchaným bramborem nebo máslovou kaší.

Suroviny

8 porce
    • 2
      lžíce oregáno
    • 2
      lžíce rozmarýn čerstvý
    • fenykl nať nebo 2 lžička semínek
    • 5
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      kg vepřová krkovice
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Oregano, jehličky rozmarýnu, fenykl a oloupaný česnek rozsekejte v mixéru. Přidejte hořčici, špetku soli a rozmíchejte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Váleček masa rozřízněte příčně napůl, ale ne až do konce, a plát rozevřete jako knihu. Paličkou maso naklepejte, řádně osolte a opepřete. Jednu stranu namažte připravenou směsí bylinek a hořčice. Maso zarolujte namazanou stranou dovnitř. Váleček převažte potravinovým provázkem, vložte do pekáče a nechte alespoň 1 hodinu nebo přes noc v chladu odpočinout. Maso před přípravou vyndejte z ledničky a nechte hodinu zahřát na pokojovou teplotu.
3
Mezitím předehřejte troubu na 200 °C a maso v ní zprudka opečte, asi 30 minut. Teplotu snižte na 160 °C a pečte další 2 hodiny. Hotovou roládu překryjte na prkénku alobalem a nechte ji před krájením a podáváním asi 30 minut odpočinout.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (únor/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené řízky z krkovice

Smažené řízky z krkovice

Com Tam – Rýže se zeleninou a marinovanou krkovicí

Com Tam – Rýže se zeleninou a…

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Dijonská hořčice Fenykl Oregáno Pepř mletý Rozmarýn Sůl Vepřová krkovice

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Mrkvovo-celerový salát

Mrkvovo-celerový salát

Svařák

Svařák

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
23
Ledový salát jako příloha
Ledový salát jako příloha
23
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Zapečený rýžový nákyp s…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění:   Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění: Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Rolády (závitky) s vinnou klobásou
Rolády (závitky) s vinnou klobásou
Rolky a lá hot dog s mangoldem a ricottou
Rolky a lá hot dog s mangoldem a…
Rolovaná kolečka
Rolovaná kolečka
Rolovaný bůček s pestem, salátem a meruňkovou majonézou
Rolovaný bůček s pestem, salátem a…
Rooibosové risotto s lososem
Rooibosové risotto s lososem
Rossejat
Rossejat
  • Recepty.cz
  • Rolovaná krkovice à la porchetta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact