Koleno uvaříme do měkka ve slané vodě s novým kořením. Necháme vychladnout, vyklepneme a potřeme směsí z mletého masa, soli, pepře, česneku, natě a bílku. Srolujeme a strčíme do 2-litrové plastové láhve, ze které jsme odřezali dno i vrch. Přes láhev natáhneme síťku a koleno vytlačíme do síťky. Síťku zatáhneme a pečeme 30 minut na sádlem vymazaném pekáči.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|20. 3. 2006 07:15
U nás dostať sieťku aj v potravinách, v kuchynských potrebách, skúste tam, kde je alobal, fólie na pečenie a pod. Niekedy aj v papiernictvách.
luckymili
|18. 3. 2006 10:57
omlouvám se, má nepozornost. do síťky jsem to ještě nezkoušela, kde ji seženu?
Jana Povolná
|18. 3. 2006 09:37
ta láhev se tepelně nezpracovává...jen si s ní pomůžeme,natlačit ru roládu do síťky... :-)
luckymili
|18. 3. 2006 07:03
Paní Terezo, ráda bych vyzkoušela váš recept, jenom mám strach z té plastové láhve, všude říkají, jak je nebezpečná, nemůže při tepelném zpracování propouštět škodlivé látky?
Airan Novakova
|26. 9. 2005 20:40
Uz jsem to jedla v jedne hospudce a muzu potvrdit - je to super!!!