• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Roláda z mletého bůčku II.
Napište svůj komentář k receptu

Roláda z mletého bůčku II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roláda z mletého bůčku II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g vepřový bůček 650-700, libový
    • 2
      ks houska
    • mléko
    • 250
      g eidam sýr vcelku
    • 1
      lžička vegeta pokud lze bez glutamátu
  • Náplň
    • 300
      g kuřecí játra
    • 150
      g salám dietní apod.
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      ks paprika červená a žlutá - menší
    • 1
      hrst petrželka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • staročeské koření nebo dle chuti
    • sůl
    • olej
    • sádlo případně - kousek
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Bůček umeleme, vložíme do větší misky a přidáme vymačkané housky, které jsme před tím nakrájeli na kostičky a máčeli v mléce. Přidáme jemně nastrouhaný eidam, lžičku vegety a hmotu dobře propracujeme. Pak ji vložíme do mikrotenového sáčku a necháme v lednici odpočinout do druhého dne. Z alobalu odtrhneme dva kusy o délce cca 50 cm, které po delší straně spojíme (důkladně dvakrát - třikrát přehneme), vzniklou plochu vymežeme sádlem nebo olejem a rozprostřeme na ni mleté maso. Plochu poklademe kolečky salámu a pak vrstvou nádivky. Pomocí alobalu pěkně zarolujeme, alobal pevně na všech koncích stskneme, aby nevytékala šťáva. Pečeme na plechu podlité vodou cca hodinu (190 °C), pak alobal otevřeme a necháme "dodělat" kůrčičku.
2
Roláda je výborná s bramborovou kaší, ale také studená s okurkou a chlebem.
3
Nádivka: na tuku zpěníme cibuli a vložíme drobně pokrájená játra, orestujeme, pridáme na kostičky nakrájené papriky, dvě lžíce vody, strouhanku a koření. Do ne už horkých jater zamícháme vejce a petrželku, dle chuti dosolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Cibule Eidam sýr Houska Kuřecí játra Mléko Olej Paprika Petrželka Sádlo Salám Staročeské koření Strouhanka Sůl Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvánky

Mrkvánky

Výborná chlebíčková pomazánka

Výborná chlebíčková pomazánka

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a oregánem

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

53
Vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka
24
Treska pečená s paprikami
Treska pečená s paprikami
24
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
14
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a kokosovou rýží
Tofu v arašídové omáčce…
11
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Roláda z mletého bůčku II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact