• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Roláda z kuřecí sekané
Napište svůj komentář k receptu

Roláda z kuřecí sekané

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roláda z kuřecí sekané
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks sekaná Mražená šlehaná (lepší než klasická mletá)
    • 200
      g šunkový salám 150-200 g
    • 200
      g cihla 150-200 g krájené (nebo sýry, co máte rádi)
    • 50
      g máslo Postrouhaného (strouhat hodně zchlazené a na chladném struhadle)
    • 1
      kostka kuřecí šťáva

Postup přípravy receptu

1
Rozprostřeme fólii, kterou potřeme vodou. Na ni roztíráme rozmraženou kuřecí směs na sekanou a to do takové velikosti, jak budeme chtít roládu velkou či vysokou. Jinak asi tak na výšku dvou centimetrů. Posypeme strouhaným máslem, poklademe po celé ploše plátky sýra a na to salámem.
2
Pomocí fólie pomalu zabalíme do rolky a opatrně pomocí fólie přeneseme do pekáče. Mokrýma rukama upravíme, podlijeme trochou vody, můžeme přidat kousek másla a dáme přikryté péct. Když už se zdá, že drží celistvý a zapečený tvar, odkryjeme, přilijeme rozpuštěnou kostku kuřecí šťávy v troše vody a necháme zapéct povrch.
3
Je to moc dobré i studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané řízky Cordon bleu

Sekané řízky Cordon bleu

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Sekané houbové řízky

Sekané houbové řízky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hanýsek | 14. 3. 2008 12:31

    přidala jsem orestované žampiony a bylo to hmmmm moc šmakovní,příště zkusím variaci se zeleninou

  • mia | 9. 2. 2007 13:19

    no maruš, možná to prúbnu,dám na tebe a zkusím to;-)děkuji za nápad

  • Marie | 9. 2. 2007 10:10

    Mia: právě proto že jsou éčka skoro všude tak se snažím jim vyhýbat. U některých potravin to nejde, ale sekanou nebo roládu lze vyrobit z doma umletého masa bez použití polotovarů, ale je to opravdu věc názoru.

  • mia | 9. 2. 2007 00:19

    kdyby měl člověk přemýšlet nad vší tou chemii, co pozře ve vodě, v jídle, v lécích,v kosmetice, i třeba v pastě na zuby..asi by musel pak umřít hlady.roláda je moc dobrá a není třeba koření a nebo soli.Už jen salám a sýr jsou slané.Tu kostku není nutné dát, ale vylepší chuť

  • Tereza Jarčušková | 8. 2. 2007 15:16

    Nie všetky E-čka sú zlé, sú tak označené aj prírodné farbivá a napr. aj vitamín C.

  • Jana Kutačová | 8. 2. 2007 14:41

    Marie: proto jsem se ptala,jelikož jsem si myslela,že to je jen mleté drůbeží maso a autor receptu zapomněl napsat koření.Já taky nejsem nějak zastáncem všech těch umělých dochucovadel,vím,že nejsou zrovna nejzdravější,ale na druhou stranu je fakt,že je skoro běžně používám.Roládku ale určotě vyzkouším:o)

  • Marie | 8. 2. 2007 14:12

    Jano sekaná je slaná i ochucená, ale mám trochu výhrady ke všem těm éčkům co obsahuje sekaná i kostka kuřecí šťávy. Já se snažím nepoužívat takové výrobky, snažím se je nedávat dětem, ale je to věc názoru.Schválně si v obchodě přečtěte na tomto polotovaru složení.

  • Jana Kutačová | 8. 2. 2007 11:17

    Ta kuřecí sekaná je už nějak ochucená?Nemá se např osolit nebo opepřit,či jiné koření dodat?Niemám s ní zkušenosti,proto s eptám.Jé možné,že to ochutí ta náplň nebo ten kuřecí vývar.Láká mě to vyzkoušet,roládky nastudeno u nás letí a to hlavně jako svačinka do práce nebo do školy.:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Karbanátky
Maso Mleté Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Kuřecí šťáva Máslo Sekaná Šunkový salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Lahůdková sekaná

Lahůdková sekaná

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem

Dvoubarevný roládový dort se…

Jednoduchá pomazánka s Romadurem

Jednoduchá pomazánka s Romadurem

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Klasické lečo
Klasické lečo
32
Chilli con carne
Chilli con carne
30
Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem
Chlebíčky s pečenou dýní…
18
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
17
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Roláda z kuřecí sekané
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact