přidala jsem orestované žampiony a bylo to hmmmm moc šmakovní,příště zkusím variaci se zeleninou
no maruš, možná to prúbnu,dám na tebe a zkusím to;-)děkuji za nápad
Mia: právě proto že jsou éčka skoro všude tak se snažím jim vyhýbat. U některých potravin to nejde, ale sekanou nebo roládu lze vyrobit z doma umletého masa bez použití polotovarů, ale je to opravdu věc názoru.
kdyby měl člověk přemýšlet nad vší tou chemii, co pozře ve vodě, v jídle, v lécích,v kosmetice, i třeba v pastě na zuby..asi by musel pak umřít hlady.roláda je moc dobrá a není třeba koření a nebo soli.Už jen salám a sýr jsou slané.Tu kostku není nutné dát, ale vylepší chuť
Nie všetky E-čka sú zlé, sú tak označené aj prírodné farbivá a napr. aj vitamín C.
Marie: proto jsem se ptala,jelikož jsem si myslela,že to je jen mleté drůbeží maso a autor receptu zapomněl napsat koření.Já taky nejsem nějak zastáncem všech těch umělých dochucovadel,vím,že nejsou zrovna nejzdravější,ale na druhou stranu je fakt,že je skoro běžně používám.Roládku ale určotě vyzkouším:o)
Jano sekaná je slaná i ochucená, ale mám trochu výhrady ke všem těm éčkům co obsahuje sekaná i kostka kuřecí šťávy. Já se snažím nepoužívat takové výrobky, snažím se je nedávat dětem, ale je to věc názoru.Schválně si v obchodě přečtěte na tomto polotovaru složení.
Ta kuřecí sekaná je už nějak ochucená?Nemá se např osolit nebo opepřit,či jiné koření dodat?Niemám s ní zkušenosti,proto s eptám.Jé možné,že to ochutí ta náplň nebo ten kuřecí vývar.Láká mě to vyzkoušet,roládky nastudeno u nás letí a to hlavně jako svačinka do práce nebo do školy.:o)