Díky Eliško za vysvětlení. Kdybych to věděla, tak se neptám.
Eliška
|8. 2. 2007 16:11
Ona paní Sísa neví, že, když se přidá pudink, těsto bude krásně mekké a nadýchané....
Sísa
|8. 2. 2007 07:07
Vaječná omeleta je snad bez mouky, ne? Ale chci se zeptat neubere ten pudink. prášek na chuti? Jaký tam má význam. Dělám totiž bez prášku. Díky
inka machackova
|7. 2. 2007 20:10
To není vaječná omeleta,je to piškotová roláda.Jen místo mouky je tam pudink.
eviku
|7. 2. 2007 20:08
Evo, bez obav. Já nedávám ten pudink, jen na jedno vejce rovnou lžíci mouky. Jsou zde i recepty na roládu úplně bez mouky! S omeletou to nemá mnoho společného (tam se aspoň podle mě nedává sníh, vejce se šlehá celé, ne?). Je to prostě skvělá roláda, se kterou se výborně pracuje, stočí se krásně i za studena, nepraská.
Eva Mlýnská
|7. 2. 2007 18:54
To je vlastně vaječná omeleta, počkám až to někdo odzkouší, nějak se mi to nezdá.