Díky Eliško za vysvětlení. Kdybych to věděla, tak se neptám.
Ona paní Sísa neví, že, když se přidá pudink, těsto bude krásně mekké a nadýchané....
Vaječná omeleta je snad bez mouky, ne? Ale chci se zeptat neubere ten pudink. prášek na chuti? Jaký tam má význam. Dělám totiž bez prášku. Díky
To není vaječná omeleta,je to piškotová roláda.Jen místo mouky je tam pudink.
Evo, bez obav. Já nedávám ten pudink, jen na jedno vejce rovnou lžíci mouky. Jsou zde i recepty na roládu úplně bez mouky! S omeletou to nemá mnoho společného (tam se aspoň podle mě nedává sníh, vejce se šlehá celé, ne?). Je to prostě skvělá roláda, se kterou se výborně pracuje, stočí se krásně i za studena, nepraská.
To je vlastně vaječná omeleta, počkám až to někdo odzkouší, nějak se mi to nezdá.
Ano,na celý plech.
Toto množství stačí na celý plech?