• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Rohlíky na ráno
Napište svůj komentář k receptu

Rohlíky na ráno

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 49
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rohlíky na ráno
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí (42 g)
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 0,25
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Droždí rozmícháme s cukrem dokud se nerozpustí na kaši. Do mísy dáme mouku, 1/4 l vody, droždí, sůl. Vypracujeme těsto (nejlépe hnětačem) - zpracováváme tak dlouho, až se nebude přichytávat okraje mísy. Mísu přikryjeme a na noc dáme kynout do ledničky.
2
Hned ráno těsto prohněteme a vytvarujeme houstičky nebo rohlíky nebo 2 veky. Těsto dáme na vymazaný plech a potřeme olejem, můžeme posypat kmínem, mákem nebo semínky. Po 20 minutách kynutí na plechu, dáme do nepředehřáté trouby. Peče se asi 20-25 minut na 220 °C.
3
Pečivo je jednoduché, moc chutné a já jsem po nějaké době začala vymýšlet a plnila houstičky masovou směsí s lečem nebo vyráběla rohlíky, plněné sýrem a párkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky (housky)

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

Rychlé rohlíky plněné vanilkovým pudinkem

Rychlé rohlíky plněné vanilkovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Soňa | 3. 7. 2014 16:17

    Tak upečeno, vzhledově jsou krásné, dělala jsem 5 rohlíků a 5 pletýnek, ale chutově jsou přeci jenom lepší z pekárny, jsou podobný kaiserkám, ale někomu určitě chutnají. O:-)

  • Soňa | 3. 7. 2014 12:29

    Tak teď mi kyne těsto a jsem zvědavá jestli se to podaří, potom písnu :-D

  • Angee17
    Angee17 | 10. 2. 2014 19:02

    Je to nejlepší recept na domácí pečivo. Naplnila jsem to uzeným a sýrem, a jak jsme si šmakovali. Dokonce jsem to nenechavala ani kynout do rána, bohatě stačilo 20min na topení.

  • kykiryki | 6. 2. 2013 18:01

    Cukru a soli dávám vždy od oka - cukr pouze do kvásku, aby lépe vzešel, množství té lžíci odpovídá. Soli je také potřeba dost, lžička mi připadá rozumná...není se čeho bát. ;-)

  • zdeňka s.
    zdeňka s. | 6. 2. 2013 16:01

    Mně se zdá lžíce cukru na lžičku soli moc,není to chyba? :-\ Tady člověk neví :-D

  • Sestrickasaruska | 4. 2. 2013 14:14

    Jednoduchý recept, snadná a rychlá příprava, levné suroviny, rozhodně doporučuji. Díky za recept.

  • Sestrickasaruska | 4. 2. 2013 14:12

    Včera večer jsem zadělala těsto, bylo to velmi rychlé. Dneska ráno jsem pekla, udělala jsem 4 veliké housky, těsto se nelepilo a chuťově je vážně moc dobré. Posypala jsem jen lehce solí a kmínem. Jedli jsme pouze namazané máslem, vážně výborné,doporučuji. :-)

  • petr | 3. 12. 2012 14:11

    tento recept nemá chybu před chvilkou jsem je dodělal jsou vynikajicí

  • lenulina1979
    lenulina1979 | 3. 6. 2012 12:33

    na přání mojeho jdu udělat tyto rohlíky jako pizza rohlíky :) do rajského protlaku přidám koření na pizzu na každý rohlík dám trochu protlaku s kořením pak plátek sýra a trochu paprikáše a upeču :) tak mojemu chutnají nejvíc

  • gqflasljv | 8. 12. 2011 06:00

    eiyjUK <a href="http://fpvjrsejzszg.com/">fpvjrsejzszg</a>, [url=http://gyweasfylzbi.com/]gyweasfylzbi[/url], [link=http://zmipeuxxrmur.com/]zmipeuxxrmur[/link], http://ikhqclqdzmjm.com/

  • gqflasljv | 8. 12. 2011 06:00

    eiyjUK <a href="http://fpvjrsejzszg.com/">fpvjrsejzszg</a>, [url=http://gyweasfylzbi.com/]gyweasfylzbi[/url], [link=http://zmipeuxxrmur.com/]zmipeuxxrmur[/link], http://ikhqclqdzmjm.com/

  • gqflasljv | 8. 12. 2011 06:00

    eiyjUK <a href="http://fpvjrsejzszg.com/">fpvjrsejzszg</a>, [url=http://gyweasfylzbi.com/]gyweasfylzbi[/url], [link=http://zmipeuxxrmur.com/]zmipeuxxrmur[/link], http://ikhqclqdzmjm.com/

  • Ňulinka
    Ňulinka | 6. 11. 2011 09:51

    Vynikající,potírala jsem jen mlékem a sypala hrubou solí a mákem.D jedněch jsem zabalila 2 kolečka trvanlivého salámu,dnes jsem musela péct znovu. :-)) Velký dík a 1 :-*

  • lenecka | 8. 10. 2011 14:01

    Já potírám rošlehaným vejcem, rohlíky jsou lesklé a úplně nejlepší jsou plněné. Výborná náplň je z orestovaného kuřecího masa, to nakrájím nadrobno a orestuju i s cibulkou potom přidám kysané podušené zelí, muže být i klobása slanina. Vychladlou ochucenou náplní plním a dělám rohlíky

  • Siluan | 7. 8. 2011 14:15

    Přidávám se k pochvalným reakcím - recept jsem vyzkoušela a houstičky (pořád neumím umotat rohlíky :D) byly naprosto vynikající. Posypané makem a solí prostě bez chyby :)

  • miiisiiickaaa | 1. 6. 2011 10:50

    dělala sem z dvojté dávky jednu čast sem plnila pikantní klobásou a z ddruhe sem udělala rohlíky ktere sem pokladla anglickou slaninou,posypala gril. kořením a pokladla sýrem , bylo to vynikající. nestihlo to ani vychladnout a plech byl prázdný :-D dávám 1

  • Radka Albrechtová | 24. 3. 2010 07:27

    Moc dobré, díky za recept

  • Simča Sládková | 4. 2. 2010 13:15

    Kdysi jsem si napsala z nějaké chytré knihy něco o dávkování droždí. Dám vám to sem, třeba to někdy někomu pomůže: ........1/2 kostky (cca 20g droždí) na 1 kg mouky používáme na tužší těsta (chléb, knedlíky)...........1 kostka (cca 42g droždí) na 1 kg mouky používáme na středně nadýchaná těsta (bábovky)..........2 kostky (cca 85g droždí) na 1 kg mouky používáme na jemná těsta (vdolky, koblihy)..........Sušené droždí - jeden sáček (7 g) odpovídá cca 1/2 kostce, tedy 20g čerstvého droždí.

  • Radka Albrechtová | 4. 2. 2010 12:45

    Zkouším různé recepty na rohlíky, a k tomuto bych se chtěla zeptat jestli celá kostka droždí na 500g mouky není moc.. Měla jsem za to že na 1/2 kg se dává tak půl kostky.. Děkuji

  • Aja Bouzková | 15. 12. 2009 13:18

    Dělávám je podobně,akorát místo oleje dávám do těsta je trochu smetany.potírám vajíčkem a sypu mákem,nebo kmínem...........ještě teplé s máslem jsou nejlepší :-)

  • Vlasta Smékalová | 5. 10. 2009 19:13

    Rohlíky jsem zatím nezkusila, ale veka je z tohohle receptu výborná... těsto připravila domácí pekárna, odpadá tudíž kynutí přes noc... a taky se mi líbí, že není třeba předehřívat troubu - autorce díky a 1

  • vilda babič | 8. 11. 2008 09:06

    zrovna křoupu upečený rohlík,výborný !Babičová

  • Vlaďka Daranská | 11. 5. 2008 15:09

    Díky kladným reakcím na tento recept jsem včera večer zadělala na těsto,ráno upekla pečivo a teď odpoledne známkuji...jedničkou!:c)

  • marie chocholová | 23. 3. 2008 08:28

    Výborné rohlíky,celá rodina si moc pochutnala a chválila .Dávám 1* !!!

  • Lenka H. | 22. 3. 2008 19:44

    Rohlíky peču taky pořád dokolečka.Jsou vynikající a taky je plním různými náplněmi.Manžel je má nejraději plněné sekanou.Vynikající recept.

  • Věra z Dc | 21. 3. 2008 08:49

    Tak to vypadá že si ty rohlíky tady peču jenom já :-)) chtěla jsem jen říci, že je plním jako taštičky s nápní a tu dělám z jedné dračí klobásky 1/2 balíčku krabích tyčinek, porku a cibule, vše osmažím a okořením grilovacím kořením.. no to je dobrota. Jo a taky když náplň došla tak jsem do posledních kousků dala hořkou čokoládu no taky super.. dala bych zase jedničku ale už jsem oznámkovala tak jen opět chválím a děkuji za recept.

  • Věra z Dc | 7. 3. 2008 07:13

    Teda (dámo-holko) Kutačová díky vám si pochutnává na rohlíkách skoro celý panelák. Po ochutnání si každý myslí jak je to složité,když jim dám přečíst Váš recept tak mi ho ukradnou, tak jsem si ho nafotila a už mám zase jen ten jeden. Jo a koupila jsem si špaldu a budu experimentovat s náplněmi. Díky prima recept :-))

  • Věra z Dc | 25. 2. 2008 09:48

    Jsou vynikající, dělala jsem zrovna čínu tak jsem je do těsta přibalila. Moc dobrý !! dávám za 1

  • Eva Kopalová | 20. 2. 2008 13:23

    Už jsem vyzkoušela hodně receptů na rohlíky a tenhle je zatím nejlepší, co jsem našla. Rohlíčky jsou nadýchané a křupavé, prostě super. Díky.

  • Anonym | 17. 2. 2008 21:39

    No,i nám se povedly a chutnaly a to moc...

  • Tarari . | 15. 2. 2008 16:53

    Děkuji za skvělý recept. Dávám za 1.

  • Anonym | 12. 2. 2008 10:10

    Počítá se to od doby,co vložíte rohlíky do trouby.Opravdu nepředehřátá a ta doba je vždy orientační,poznáte kdy jsou hotové,zezlátnou asi za těch 25 minut.

  • Pavlína Duchoňová | 11. 2. 2008 16:25

    Už slintám, ale také by mě zajímalo, jak je to s tou troubou..... díky

  • Květa - | 10. 2. 2008 16:56

    Opradu se dávají do NEpředehřáté trouby? A potom ten čas pečení (20-25 min na 220 stupňů) se počítá od chvíle,kdy se dají do trouby nebo od chvíle,kdy se trouba vyhřeje na 220? Omlouvám se, ale nepochopila jsem to a nechci si tu dobrotu zkazit :-)

  • Marsí | 5. 2. 2008 11:49

    Jaňulko...také zdravím...:-)))

  • Marie Pospíšilová | 5. 2. 2008 06:03

    Tedy Jani, tohle byl recept, který jsem dlouho sháněla :-) Ještě plněné masíčkem a hladové krky se mohly umlaskat. Díky, máte za jedna s hvězdičkou :)

  • Jana Kutačová | 4. 2. 2008 17:20

    Holky,dámy,...to mám radost,že chutnají..J8 je peču poměrně často.U nás je chtějí plněné,tak plním tím,co doma najdu:o)Marsínko.....zdravím..o))))

  • Marsí | 4. 2. 2008 14:04

    Nějak u nás došlo pečivo a tak jsem nečekaně zadělala v jednu v noci na tyhle rohlíky...:-)) krásně v chladničce vyknuly a ráno než sarančata rozlepila oko, tak jsem měla upečené křupavé, čerstvé žemličky..dělala jsem malé bochánky a namazané marmeládou byly skvělé Jani...:))))

  • Vlasta Spoustová | 29. 1. 2008 20:13

    Dávám jedničku, díky Jano za recept.Jednoduchý,velice dobrý.

  • Anonym | 24. 11. 2007 16:15

    Ty 4 lžíce oleje jsou přímo do těsta.

  • Zdenča | 14. 10. 2007 09:46

    Prosím o radu, jestli se do těsta přidávají i ty 4 lžíce oleje. V postupu to není uvedeno, jen je olej použitý na potření rohlíků. Mockrát děkuju za odpověď.

  • Michaela Stupkova | 11. 10. 2007 18:07

    Vynikajici !!!Plnila jsem nivou a sunkou mnam ! Davam za 1*

  • Ester Edr | 29. 9. 2007 11:56

    Petre, dekuji za navod pro peceni tady v Canade. Chybi nam ceske pecivo, tak tento vikend urcite vyzkousim.

  • Petr Kazik | 4. 9. 2007 16:58

    kavove lzice, mel bych asi uvest lzicky, omlouvam se

  • Anonym | 4. 9. 2007 16:56

    kavove lzice, mel bych uvest lzicky asi, sorry

  • Petr Kazik | 1. 9. 2007 18:56

    ahoj, tak na pul kila mouky davam dve plne lzice susenych kvasnic ( Fleschman myslim,takove ty mrnave kulicky ). Jinak rohliky jsou moc dobre, uplne jako ty obycejne z obchodu. vetsinou my z jedne varky vyjde asi 8-9 rohliku. Pro kuchty z US a Canady , pouzijte beznou all purpose , pech nemazu jen na nej dam vlhky papir na peceni (parchment paper).

  • Marcela | 22. 4. 2007 09:46

    Dekuji za radu. Tady mame 6g sacky susenych kvasnic takze na tento recept je to cirka cely sacek. Pristi tyden vyzkousim. Jeste jednou dekuji.

  • Anonym | 20. 4. 2007 20:03

    Na tyto rohlíky dávám skoro celý sáček sušeného droždí,čili 3/4.Těsto bylo vždy bez problémů a rohlíky supr..

  • Daniella O. | 20. 4. 2007 17:09

    Marcelo, zkuste si v diskuzi otevrit rubriku (potrebuji poradit) s nazvem SUSENE KVASNICE. Nedavno jsem resila stejny problem. Najdete tam vsechno, co potrebujete vedet. Rohliky na rano za to opravdu stoji.

  • Simča Sládková | 20. 4. 2007 16:48

    Sušené droždí - jeden sáček odpovídá cca 1/2 kostce, tedy 20g čerstvého droždí.

  • Marcela | 20. 4. 2007 16:32

    Tady je hmotnost 6g takze kdyz to tak vezmu tak pul sacku by melo byt ok na tento recept jestli tomu dobre rozumim? Jinak moc dekuju za pomoc:)))

  • Anonym | 20. 4. 2007 15:02

    Marcelo, právě se koukám na sušené kvasnice - dovoz Francie. Tady je hmotnost 10g a píšou, že stačí na cca 1 kg mouky.

  • Marcela | 20. 4. 2007 14:56

    Elo ja jsem v Anglii a ted sem se divala na ty anglicky suseny kvasnice a tam to neni napsany na kolik mouky sou, takze sem zase v koncich.

  • ELA | 20. 4. 2007 14:40

    paní Marcelo, na každém balení sušených kvasnic je napsáno, na kolik mouky jsou. odpočítejte přílsušné množství (trochu víc nevadí)

  • Marcela | 20. 4. 2007 14:31

    Mohla by mi nektera z vas poradit s nahrazenim cerstvych kvasnic susenyma? Jake mnozstvi susenych kvasnic by melo jit do tohoto receptu. Dekuji.

  • Marcela | 20. 4. 2007 14:25

    Mohla by mi nektera z vas poradit s nahrazenim cerstvych kvasnic susenyma? Jake mnozstvi susenych kvasnic by melo jit do tohoto receptu. Dekuji.

  • Anonym | 27. 3. 2007 15:20

    Minulý týden jsem zkoušela,ale nevím co jsem špatně udělala,těsto bylo hrozně tuhé a po vychladnutí byly jak kámen,nechápu,postupovala jsem dle receptu.Je to poprvé co jsem měla problém s kynutým těstem. Poradíte?Děkuji

  • Jana Kutačová | 15. 3. 2007 06:12

    1 lžička soli úplně stačí:o)

  • Anonym | 14. 3. 2007 12:23

    Není 1 lžička soli málo?

  • Kuchařka on-line | 14. 3. 2007 08:56

    Opraveno.

  • Jana Kutačová | 13. 3. 2007 22:49

    Jelikož jsem slyšela ohlasy,že není uvedeno množství vody v ingrediencích,tak prosím kuchařku o doplnění 1/4 l vody vody na zadělání těsta.Děkuji:o)))

  • Věra | 13. 3. 2007 12:44

    nebylo by dobré připsat 1/4 l vody do ingrediencí?

  • Anonym | 12. 3. 2007 10:50

    Připomínají velice ty klasické kupované rohlíky.

  • Anonym | 11. 3. 2007 21:47

    Chtěla bych tyto rohlíky vyzkoušet,ale mám obavy na poměr droždí jestli nemají buchtovou chut.Nezkoušel někdo dát méně kvasnic?Děkuji

  • Anonym | 5. 12. 2006 06:03

    Tak to se moc povedlo.S těstem se dost dobře pracovalo a chuťově jsou skvělé.Budu dělat znovu a zkusím je něčím naplnit jak tady píšete.

  • Kristyna Ward | 2. 12. 2006 19:19

    joooo,vdala jsem se do USA a pecivo mi opravdu moc chybi,hned dneska to vyzkousim, zitra upecu,ja se tesiiiim,dekuji!!!!!

  • Leny | 9. 8. 2006 10:38

    Jsou výborné,opravdu recept oceňuji.Jela jsem za manželem do ciziny a tam prostě takové pečivo není,takže mi on i jeho kolegové jsou vděční za tyhle rohlíky a dělám je už z dvojité dávky a stejně je to málo.Sní se všechny plněné i neplněné.Dávám paní Janě za jedna.Měly by jste hodnotit,když tak chválíte.

  • Jana Kutačová | 6. 8. 2006 21:59

    Hani,já se omlouvám,voda tam samozřejmě patří.Je uvedena v postupu 1/4 l vody na 500g mouky.Nevím,jak to opravit aby to bylo i v ingrediencích.Je fakt,že mě to nenapadlo hned,ale při čtení postupu přípravy těsta je opravdu ta voda uvedena.

  • Hana Rožníčková | 6. 8. 2006 18:46

    tak zadelala jsem ráno, ted jsme meli k večeři a dávám za 1, jsou neskutečně dobré, co nejdříve zase upeču, fakt výborné a přitom jednoduché

  • Handula | 6. 8. 2006 09:56

    omlouvám se za můj komentář, jsem UB / úplně blbá /,pozorně jsem si přečetla recept a samozřejmě, že v popisu je voda uvedená, mám zaděláno, tak jsem zvědavá jak to dopadne

  • Handula | 6. 8. 2006 09:14

    tak jsem zkusila zadělat těsto, ale vůbec mi to nešlo spojit.Opravdu tam dám jen 4 lžíce oleje na 500g mouky??Nechybí v receptu ještě voda??

  • Anonym | 24. 5. 2006 13:57

    Vyšly nám dvě veky,plnili jsme jen sýrem.Výborné.

  • Pavlína Svitáková | 22. 5. 2006 10:39

    Příště do houbiček dám i vejce a pár bylinek,udělám smaženici a tu v rohlíčkách upeču,nebo udělám veku.Míň práce a stejně to ,,sežerem'' naposezení,tedy když přizvu sousedku.:-))

  • Jana Kutačová | 22. 5. 2006 09:22

    Paní Pavlo,mám radost,že se podařily.Ani mě nenapadlo,že to jde naplnit i houbičkama.Musím to vyzkoušet.Plnila jsem je i lečem a tvrdým sýrem,ty zase chutnaly mému synovi..:o)

  • Pavlína Svitáková | 22. 5. 2006 08:59

    Rohlíků bylo velice málo,protože jsou SKVĚLÉ a hned hned pryč.Dávám 1****.Některé jsem pokladla sýrem,uzeninou a kečupem či hořčicí.Navrch sýr a sezam s lněným semínkem.Některé s podušenými žampiony na cibuli a másle.Měli jsme je i do lesa.Houby jsme nenašli žádné,ale bezva dopoledne i se skvělou svačinkou.Nasbírala jsem si smrkové konečky na sirup a pár konvalinek.p.Jano dík za recept,budu dělat častěji.:-))

  • Anonym | 20. 5. 2006 09:31

    Rohlíky jsou opravdu skvělé a to jen s obyčejným párkem,který jsme pomleli.Obáváme se,že na zítra nic nezbyde a to jich je přes dvacet.Budu se muset přihlásit,abych mohl hodnotit.Je to na tři 1 s hvězdičkou.Výbornééé!!

  • Alka | 19. 5. 2006 19:45

    Pripojim se ke chvale,taky znam a rada delam.I jsem experimentovala,ale s michanim ruznych druhu mouky a zrni.. ;-) a taky to vychazi vyborne ;-) jen jou opravdu nejlepsi hned..malo kdy se stalo,ze zbylo..Vetsinou nestihlo peceni ani poradne vychladnout.. ;-) ale kdyz nahodou nekde neco zustalo,druhy den uz to neni ono..skoda.

  • Jana Kutačová | 18. 5. 2006 15:15

    Já jdu taky do lesa.Mám jen vždycky strach,že namísto hub někde najdu nějakého podnikatele..:o)) A móóc se těším na smaženici!..o))

  • Pavlína Svitáková | 18. 5. 2006 12:57

    p.Jano jsem ústečanda - labská.V sobotu se jdu taky plazit do lesa a to by v tom byl čert!!Když je našla osoba s 5 dioptriemi, tak snad taky něco najdu.Ale jestli si z nás dělal legraci a měl houby ze sádry ,tak to nepřežije !!!!!!Ale v loni touto dobou můj muž taky našel kováře,takže je to reálné.Pak přestanou a jsou až na konci léta.p.Marsí,chechtám se ještě teď,nemám básnické střevo,ale zafungovalo to .Ale rejpal nějak zmlknul....asi šel pro rohlíky!!Šťastný sběr houbařům/kám a když se nic nenajde aspoň se vyluftujem.Pak si upečem rohlíky se žampíky:-))

  • Marsí | 18. 5. 2006 11:34

    Teda ta "rohlíková poezie " byla úžasná.....:o))Sice pro mně momentálně čistá utopie, ale kolegyně musela se mnou zacloumat, abych se vzpamatovala..:o))Tyhlety rohlíčky-houstičky jsem také párkrát pekla, našla jsem je v jednom časáku jako přílohu a jsem ráda, že je tady paní Janka dla, protože určitě stojí za to si je udělat.

  • Jana z VM | 18. 5. 2006 11:05

    Taky jsem zastříhala ušima, musím se v neděli podívat do lesa ....

  • Jana Kutačová | 18. 5. 2006 10:11

    Paní Pavlo,odkud jste? Hřiby už opravdu rostou nebo jste je viděla někde jinde?....:o)))Jsem vášnivý houbař,už mě to zas láká do lesa...:o)

  • Pavlína Svitáková | 18. 5. 2006 08:41

    p.Jano dík za radu a přání.Ten sýr navrchu bude křupavoučký,to můžu.p.Hano,noviny samozřejmě nechybí,ale u nás musím vstát dříve než se okolí vzbudí,protože začnou sekačky,vrtačky,pily....A je po klidu.Jo, jen tak na okraj včera jsem viděla košíček plný kovářů a kolodějů !!!!To zas asi letos bude.Ty rohlíčky po 1.vyzkoušení originálu zkusím s houbami !:-))

  • Anonym | 18. 5. 2006 08:07

    Strašně dobré pečivo.Dnes už to není ono co včera,ale z celého množství(asi25 kousků) zůstaly dva rohlíky,takže to je jasné.Strčila jsem do pár rohlíků párky a mrzí mě,že jsem jich neudělala víc,ty zmizelý nejdřív.Dávám za 1***

  • Hana Teplárková | 17. 5. 2006 15:49

    á tak to jste byla vy paní Pavlo,nad Vaší poezii jsem se zcela rozplývala a viděla to před sebou v živých barvách,ještě bych si k tomu dala denní tisk.Miluji takové rána:-))

  • Jana Kutačová | 17. 5. 2006 15:17

    Milá Pavlínko,jsem ostravačka a dne sjsem upečené pečivko vzala do práce a všichni chtěli recept..Moc jim to chutnalo.Ale dost chvály,ochutnejte sama a uvidíte.Jo,zapomněla jsem napsat,že housky nejsou lesklé napovrchu,takže klidně můžete potřít vejcem a posypat třeba strouh.sýrem...o))Přeji ať se podaří a chutná.:o)

  • Pavlína Svitáková | 17. 5. 2006 13:15

    p.Jano,já jsem se jen nepřihlásila.:-(Takto si představuji parádní ráno.A myslím,že nejsem sama.Mimochodem kde bydlíte,že bych se stavila na košt? - fór :-))Asi v pátek zadělám a ta sobota snad takto vyjde a šikovného mládence mám doma taky.Zkusím naplnit sýrem a žampíky.To nevydržím......:-))

  • Jana Kutačová | 17. 5. 2006 09:17

    No,tak to je milý anonyme nádhera....já jsem se tak zasnila...chybí mi už jen to slunce a ta zahrádka(bydlím v paneláku) a servírovat by to mohl nějaký velice šikovný a pohledný mládenec..o)))Jo,rohlíčky už kynou na plechu,naplnila jsem je klobásovou směsí a už za malou chvilku půjdou do trouby..... :o)))

  • Jana Kutačová | 17. 5. 2006 07:37

    Včera jsem si připravila těsto,dnes rozmrazila klobásky a za chvilku se chystám na pečení té dobrůtky,kterou naplním klobásovosýrovou směsí.Mě se těsto včera mírně lepilo,ale stačí přidat trošku mouky a je to vpoho.A rohlíky jsou opravdu super-samozřejmě druhý den to taky není ono,ale v obchodě občas nabízí pečivo,které mi připadá,že je tam už týden..Dobrou chuť..:o))

  • Anonym | 17. 5. 2006 06:27

    Hele, rejpale, představ si už jen tu atmosféru po ránu :je sobotní ráno,vzbudí tě vůně čerstvého pečiva,jako když jdeš okolo pekárny.Jdeš po ní a narazíš na troubu(pečící pro upřesnění).Koukneš do ní a tam zlatavé, nadýchané ,právě dopečené rohlíčky.Vyndáš z trouby,dáš prochladnout.Svítí slunce.Mezitím si obložíš venku na zahradě (nebo doma :-( )stůl - kávou,miskou s bylinkovým máslem,domácím džemem, míchanými vejci na prav.máslíčku,rajčátka atd.Přidáš si rohlíčky pěkně v ošatce .Pak si jeden vezmeš,namažeš a už cítíš tu chuť ?Křup - to je lahoda co? Už chápeš?To je život !!!!!!!Už vidim co to dělá s ostatními.:-)))))

  • Milada Mrázová | 16. 5. 2006 20:40

    Ráda vyzkouším, domácí pečivo je u nás snad samozřejmostí. A pro rejpala - máš příhodný nickname.

  • Zdeňka | 16. 5. 2006 19:41

    To každopádně,ale určitě to není tak dobré!

  • Anonym | 16. 5. 2006 19:38

    Jenže takové čerstvě upečené rohlíčky (zvláště když těsto umíchá pekárna) jsou k neporovnání s těmi kupovanými. I rejpalovi přeji dobrou chuť

  • rejpal | 16. 5. 2006 15:23

    Není jednodušší a levnější koupit si rohlíky v obchodě?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Droždí Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Plněná bageta

Plněná bageta

Ořechové pusinky

Ořechové pusinky

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Listové rohlíčky s nivou

Listové rohlíčky s nivou

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduché piškotové kornoutky

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

85
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
76
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
57
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
57
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
48
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Rohlíkový koláč (nejen) s cuketou
Rohlíkový koláč (nejen) s cuketou
Rohlíkový ovocný koláč aneb, když žemlovka už nebaví
Rohlíkový ovocný koláč aneb, když…
Rohlíkový perník s ovocem
Rohlíkový perník s ovocem
Roláda  piškotová
Roláda piškotová
Roláda BLESKOVÁ
Roláda BLESKOVÁ
Roláda LAURA
Roláda LAURA
  • Recepty.cz
  • Rohlíky na ráno
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact