Vymícháme těstíčko husté tak, aby nestékalo ze špízů. Všechny ingredience na napichování nakrájíme přibližně na velikost kolečka rohlíku. Na špejli pak postupně napichujeme kolečko rohlíku, sýru, párku, cibule, slaniny... Je dobré začít a končit rohlíkem. Špízy nemusejí být moc dlouhé. Potom je namáčíme do těstíčka a smažíme ze všech stran. Příloha zelenina.
Viděl bych to klidně na večeři,protože tahle ,,chuťovka,, je pořádně sytá,leč výborná ;-) :-D .Cibuli nedoporučuji,není to šťastná volba,díky rychlosti smažení zůstane nedopečená a o párku ani nemluvím... .Nejvíc nám chutnaly = rohlík+uzený sýr+špekáček+klobása a na doporučení Heleny jsem obalit ve strouhance. 8-)
Helena K.
|15. 1. 2008 13:09
Moc chutné a rychlé.Je dobré ještě po namočení v těstíčku obalit ve strouhance,jsou pak křupavé.Také místo párků se mohou dát kolečka kabanosu.