Nakrájíme rohlíky na kolečka, zalijeme mlékem a necháme vsáknout, propracujeme rukama, přidáme vejce, koření, jak jsme zvyklí dávat do bramboráků, případně na kostičky nakrájenou uzeninu. Lžící tvoříme na pánvi placičky a smažíme do zlatova.
2
Tohle vzniklo včera, když mě naštvalo, že zase zbylo asi dvacet rohlíků, původně jsem chtěla dělat jakousi nádivku v troubě, ale ta se mi v tom horku nechtěla zapínat, tak jsem vytvořila tohle. Je to dobré, rychlé, křupavé.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
pastika
|12. 12. 2011 18:27
Díky za tip, přesně tohle jsem hledala :-) Klukům chutnalo, takže se to určitě zabydlí v našem jídelníčku. Jen se mi to hodně rozpadalo, takže příště rohlíky na kostky.
Květo,měla jste fakt dobrý nápad!Je to nezdravě žravé jak teplé,tak i studené :-)).Se zeleninovým salátem bych to uznal jako výborné hlavní jídlo,posílám foto a jedničku.Jiří
Květa B.
|30. 9. 2010 17:06
proč jsem tu zmizela jako autor?
Květa B.
|28. 7. 2010 19:09
Přesně, moje 14-letá rozmlsaná dcera je vyžadovala druhý den znovu.
Jana Arltová
|28. 7. 2010 13:15
Opravdu překvapivě vynikající. A rychlé. Můj dvacetiletý mlsný syn nepoznal,že to jsou rohlíky. Přidala jsem houbové koření. Dávám 1