• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rodinné míša řezy
Napište svůj komentář k receptu

Rodinné míša řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rodinné míša řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 0,25
      lžíce cukr
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • sůl trochu
    • tuk na vymazání plechu
  • Krém
    • 3
      ks tvaroh
    • 0,25
      ks cukr 0,25 hrnku
    • 250
      g máslo
    • 1
      sklenice hnědý rum (sklenička)
    • čokoládová poleva
    • ztužený tuk do polevy

Postup přípravy receptu

1
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, kakao a nakonec do směsi vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný plech a upečeme. Necháme vychladnout a pak těsto potřeme tvarohem smíchaným s cukrem, máslem a rumem. Na závěr poléváme čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Míša řezy

Míša řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dapo | 18. 3. 2014 11:57

    coco já bych měla oboje pokojové teploty a navíc by neuškodilo máslo vyšlehat. dapo ;-)

  • dapo | 18. 3. 2014 11:52

    Zdravím, komentáře jsem přečetla a stejně nejsem sto dát recept dohromady, abych moučník upekla ve stoprocentní kvalitě. Řídím se tedy zde uvedenou radou : líná huba holé neštěstí. Ptám se tedy a) jak dlouho paní peče korpus. b) Na jakou teplotu má nastavenou troubu. c) Píše se tuk na vymazání tzn. opravdu nemám plech vysypat moukou? Nechytí se? =-O d) Množství cukru se mi nezdá, fakt jen 1/4 lžíce. Nebude těsto, kam patří podle receptu "trochu" soli, pak spíš slané než sladké? :-$ e) Jaký tvaroh mám použít vaničku nebo v papíru? f) A na konec rum, v receptu je sklenice v závorce sklenička tak nevím jestli 2dcl nebo 1/2dcl. Až toto budu znát mohu péci. :-)) Díky, díky dapo

  • coco | 23. 8. 2013 18:20

    Když smíchávám máslo, jakou přibližne má milt teplotu než ho dam k tvarohu?

  • Karel | 3. 5. 2013 17:03

    teda to je hodnocení už raději nikdy nic nepiš pak všem kazíš náladu

  • miša | 2. 3. 2013 17:25

    strašny recept :-X

  • iva nemcova | 26. 2. 2008 10:59

    Mily Lukas nepochopil smysl hodnoceni... Musime mu vysvetlit,ze se nehodnoti zpusob napsani receptu,nybrz by mel ohodnotit konecny "vyrobek"... A kdyz neco nevim,tak se zeptam ! Ne nadarmo se rika - lina huba,hole nestesti.

  • Olga | 26. 2. 2008 07:40

    Lukáš, prečo hneď 5 ? Veď skús zákusok upiecť, každá rúra pečie inak, tú svoju každá gazdinka dobre pozná.Ja pečiem na 180 stup.25 - 30 minút, možno v inej rúre stačí menej stup., to je individuálne. Skús a uvidíš.

  • Jarka O. | 26. 2. 2008 07:35

    Lukáš dělá asi vše zcela bez chybičky, když může sebemenší nedostatek někoho tak přísně hodnotit...Jen v tom jeho komentáři je chyb dost!

  • Tereza J. | 26. 2. 2008 07:15

    Lukáš, ty si ten múčnik nerobil, neochutnal a predsa dáš 5 ? Myslíš, že je to spravodlivé ? Moja nevedomosť predsa nie je chyba receptu. A ak ma niečo zaujíma a neviem to, tak sa spýtam. Zvyšok vysvetlila Di.

  • Di | 25. 2. 2008 19:43

    To jste - nebo jsi, viď? - trochu nespravedlivý, Lukáši. Každá trouba peče jinak a různou dobu a u některých nejsou stupně označené. Spíš by se měl naučit, jak poznat, kdy je piškot upečený. Snadno to jde, když to těsta vbodneš špejli. Pokud ji vytáhneš čistou, zazalepenou od těsta, je hotovo!

  • Lukas Pazdera | 25. 2. 2008 18:47

    zajimala by me teplota a cas peceni,cybi,tak davam 5

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk Tvaroh Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Bramborové šišky s mákem a švestkovou omáčkou

Bramborové šišky s mákem a švestkovou…

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

Bramborové housky

Bramborové housky

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

204
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
194
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
172
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
145
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
47
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Osiřelý život Karla Šípa: Odchod od rodiny a nářky v telefonu

Osiřelý život Karla Šípa: Odchod od rodiny a nářky v telefonu

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Zemřela major Houlihanová z M*A*S*H! Lorettě Switové bylo 87

Zemřela major Houlihanová z M*A*S*H! Lorettě Switové bylo 87

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

  • Recepty.cz
  • Rodinné míša řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact