Na oleji dozlatova opražíme nadrobno pokrájenou cibuli a kmín. Přidáme nastrouhanou mrkev a také opražíme. Do pánve s mrkví vložíme Robi maso, ochutíme prolisovaným česnekem, mořskou solí, kardamonem a mletou červenou paprikou. Chvíli smažíme na mrkvi, poté trošku podlijeme vodou. Až jsou plátky Robi masa měkké, přidáme hořčici a jemně zahustíme kukuřičným škrobem nebo instantní kukuřičnou kaší.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Majka Přidalová
|23. 5. 2007 13:09
Robi maso seženete v obchodech se zdravou výživou. Je to rostlinná alternativa masa, ale není vyrobena ze sóji, proto je vhodná i pro lidi s alergií na sóju (jako třeba já). Snad jsem Vám pomohla