• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Roastbeef v peprném plášti
Napište svůj komentář k receptu

Roastbeef v peprném plášti

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roastbeef v peprném plášti
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 1
      lžíce hořčice
    • 12
      ks žampiony
    • 250
      g smetanový sýr
    • 375
      ml vývar
    • petrželka
    • 1,50
      kg roštěná
    • 4
      lžíce pepř celý nakládaný

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejeme na 170 °C. Maso omyjeme, osušíme a do povrchu vetřeme sůl s pepřem. Položíme do pekáče tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme. Polovinu petrželky smícháme se zeleným pepřem, strouhankou a hořčicí. Směsí maso potřeme a pečeme asi 90 minut. Žampiony očistíme, nožičky odlomíme a nasekáme. Smícháme se zbývající petrželkou a sýrem. Směsí naplníme žampionové kloboučky.
2
Asi 15 minut před dopečením přidáme k masu plněné žampiony a podlijeme masovým vývarem. Pekáč vyjmeme, maso necháme 15 minut odpočinout a nakrájíme. Podáváme s plněnými žampiony a vypečenou šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef na portském se šalotkou

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Roastbeef

Roastbeef

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Pepř celý Pepř mletý Petrželka Roštěná Smetanový sýr Strouhanka Sůl Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený králík

Smažený králík

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Babiččina postelová rýže

Babiččina postelová rýže

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví se semínky

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…

Kuře (nejen) na bramborách

Kuře (nejen) na bramborách

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

65
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
61
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
57
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
49
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
45
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Deník Aha! 16.8.2025

Deník Aha! 16.8.2025

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Další doporučené recepty:

Roasbeef
Roasbeef
Roastbeef
Roastbeef
Roastbeef na portském se šalotkou
Roastbeef na portském se šalotkou
Robi maso na mrkvi
Robi maso na mrkvi
Rock 'n' Roll to panna
Rock 'n' Roll to panna
Rohlíčky a pletýnky
Rohlíčky a pletýnky
  • Recepty.cz
  • Roastbeef v peprném plášti
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact