1. Hovězí roštěnou omyjeme a osušíme, připravíme si marinádu smícháním utřených stroužků česneku, oregana, oleje, čerstvě mletého pepře a hořčice. Marinádou potřeme maso a dáme nejlépe přes noc marinovat do ledničky.
2
2. Rozehřejeme si troubu na 80°C a udržujeme konstantní teplotu. Mezitím si opečeme marinované maso prudce ze všech stran na pánvi, vpíchneme do něj teploměr a pečeme v troubě při 80°C až bude na teploměru teplota 57°C (u 2kg roštěnce to bude 3-4 hodiny). Hotový roast beef nakrájíme na tenké plátky a podáváme s Hellmann’s grilovacími omáčkami.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.