Pečené vepřové maso pokrájíme na menší kousky a přidáme do pánve k osmažené cibuli na trošce oleje. Pro lepší chuť můžeme přidat i sádlový výpek s cibulí z pekáče od vepřového, orestujeme a vmícháme rýži, osolíme, opepříme a podáváme s okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem.
2
Množství surovin záleží na počtu strávníků nebo množství masa :-).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|8. 6. 2015 16:34
Super basta :-P
Andrea
|24. 1. 2014 13:18
Výborný a rychlý jídlo. Já taky dělám i z pečeného kuřecího masa, ale příteli víc chutná z vepřového.
Zemanová
|17. 1. 2013 20:07
výborné!
Škárková
|4. 3. 2012 15:36
Včera zbylo kuře a dneska rýže, večeře je jasná :-P , krášek zkusím přidat taky :-) .
Vrána
|18. 11. 2011 07:08
Je to rychlý a s kyselým okurkem lepší než nějaká hogofogo specialita.
Darina
|24. 7. 2011 10:38
Taky to děláme a chutná nám, ještě do něj zamíchávám hrášek ;-) .
Léňa
|12. 5. 2011 14:37
Pokrájela jsem zbytky nedělního pečeného masa, které jinak mažu s výpekem na chleba. Podávala jsem s kyselou okurkou, bylo to moc dobrý a hlavně rychlý. Díky za výborný nápad ;-) :-) !
recepty 73
|6. 8. 2010 22:45
Včera jsem zlikvidoval stejným způsobem zbytky grilovaných kuřat a grilované zeleniny-lahůdka!
Blanka Suarezova
|25. 6. 2010 22:59
Stejne tak priprvuji moje rizoto a jeste pridam sterilizovany hrasek s mrkvi a jako prilohu cervenou repu, Jeste podavam s volskym ockem a postroham na to tvrdy syr.
Ladia -
|17. 6. 2010 20:04
Taky tak občas dělávám, pro chuť a barvu přidávám papriku. Říkám tomu mišmaš ;-)))
recepty 73
|17. 6. 2010 14:23
Nenapadl mě lepší název pro tento pokrm a vím,že do pravého rizota to má hódně daleko,ale nám to takhle moc chutná.Navíc nikdo z nás nejí ty ,,kašovitá,, rizota,takže klidně k masu přidám i parboiled rýži a jsme spokojení.Snad se bude recept někomu hodit,třeba jako likvidátor zbytků z nedělního oběda :-)).Foto přidávám