Super basta :-P
Výborný a rychlý jídlo. Já taky dělám i z pečeného kuřecího masa, ale příteli víc chutná z vepřového.
výborné!
Včera zbylo kuře a dneska rýže, večeře je jasná :-P , krášek zkusím přidat taky :-) .
Je to rychlý a s kyselým okurkem lepší než nějaká hogofogo specialita.
Taky to děláme a chutná nám, ještě do něj zamíchávám hrášek ;-) .
Pokrájela jsem zbytky nedělního pečeného masa, které jinak mažu s výpekem na chleba. Podávala jsem s kyselou okurkou, bylo to moc dobrý a hlavně rychlý. Díky za výborný nápad ;-) :-) !
Včera jsem zlikvidoval stejným způsobem zbytky grilovaných kuřat a grilované zeleniny-lahůdka!
Stejne tak priprvuji moje rizoto a jeste pridam sterilizovany hrasek s mrkvi a jako prilohu cervenou repu, Jeste podavam s volskym ockem a postroham na to tvrdy syr.
Taky tak občas dělávám, pro chuť a barvu přidávám papriku. Říkám tomu mišmaš ;-)))
Nenapadl mě lepší název pro tento pokrm a vím,že do pravého rizota to má hódně daleko,ale nám to takhle moc chutná.Navíc nikdo z nás nejí ty ,,kašovitá,, rizota,takže klidně k masu přidám i parboiled rýži a jsme spokojení.Snad se bude recept někomu hodit,třeba jako likvidátor zbytků z nedělního oběda :-)).Foto přidávám