• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rizoto s tuňákem a kukuřicí
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto s tuňákem a kukuřicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto s tuňákem a kukuřicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček rýže nejlépe Parboiled
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      plechovka kukuřice malá
    • 2
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce tuk
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Než se uvaří (ale ne rozvaří) rýže, na trošce tuku si osmažíme dozlatova cibulku, kterou těsně před dopečením posypeme troškou mleté papriky. Když je rýže dovařená, smícháme ji s kukuřicí, tuňákem (bez vody) a smaženou cibulkou, přidáme špetku pepře a soli.
2
Je to vynikající, rychlé, levné a je toho kopa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pamela Drtilová | 11. 6. 2018 18:11

    vybornééé to je :)

  • Zuzana | 22. 5. 2015 13:02

    No já jsem si náramně pochutnala :-) Jen jsem to malinko pozměnila. Místo obyčejné bílé rýže jsem použila rýži pololoupanou, která se sice dýl se vaří a zůstává oproti bílé rýži tvrdší, ale je chuťově výraznější. Na pánvi jsem na olivovém oleji opekla cibulku, česnek a pak jsem to zaprášila tou paprikou. přidala jsem nejen samotnou kukuřici ale směs kukuřice, hrášek a paprika z konzervy a tunáka, malinko jsem to nechala prohřát a pak jsem tam nasypala hotovou rýži. dávala jsem i trošku vegety ale vůbec nebyla potřeba. Po vypnutí plotýnky jsem přidala bohatou hrst čerstvé nasekané bazalky. Vynikající, recept schovávám! <3

  • Martina | 3. 11. 2011 13:45

    Výbornééé......iamííííí 8-)

  • route | 10. 10. 2010 11:55

    nic extrovního

  • Mari M | 20. 6. 2009 19:12

    Trošku jsem si to musela přichutit větším množstvím papriky, troškou česneku a na konci troškou vegety ale jinak supr. Dobré lehké jídlo. Díky

  • Mari M | 20. 6. 2009 19:10

    Dala jsem víc papriky, při smažení cibulky 1 velký stroužek česneku, tuňáka i s vl. šťávou a na konci přichutila vegetou a výsledek je docela dobrý. Nedovedla jsem si představit tuňáka jinak než s těstovinama, ale tato varianta je chuťově zhruba na stejné úrovni a navíc je rýže zdravější. Za recept + málo času + málo špinavého nádobí davám 1. Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Rýže
Přílohy Rýže Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kukuřice Mletá paprika Pepř mletý Rýže Sůl Tuk Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Kapr na černo

Kapr na černo

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Scones

Scones

Jogurtová marináda na kuře

Jogurtová marináda na kuře

Vepřové kari

Vepřové kari

"Jahoďák" - dort

"Jahoďák" - dort

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
35
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
29
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
26
Palačinky (na palačinkovač)
Palačinky (na…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Vendula Pizingerová jako z Účastníků zájezdu: V Chorvatsku smaží řízky!

Vendula Pizingerová jako z Účastníků zájezdu: V Chorvatsku smaží řízky!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Rizoto s tuňákem a kukuřicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact