• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto s rybičkami v tomatě

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto s rybičkami v tomatě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g rýže
    • 2
      plechovka rybičky v tomatu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 3
      ks zelená paprika 2-3
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Předvařenou rýži zalijeme horkou osolenou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Na to vložíme rybičky v tomatě (zbavených páteří) pokrájíme nadrobno, prohřejeme a promícháme s rýží. Na talíři zdobíme jemnými proužky nakrájené papriky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z ryb v tomatě

Pomazánka z ryb v tomatě

Rizoto s citronem

Rizoto s citronem

Rizoto zeleninové s kuřecím masem

Rizoto zeleninové s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Vaňková | 17. 2. 2009 20:15

    ještě jsem do pokrmu přimíchala trochu taveného sýru - smetanita a bylo to perfektní

  • Marie R. | 12. 10. 2007 14:56

    Pane Petře,když vyhlášené národní španělské jídlo považujete za blaf,pak byste se neměl už k ničemu na těchto stránkách vyjadřovat. Připadá mi to velice omezené....a nehodnoťte co jste nezkusil.

  • Tereza Jarčušková | 19. 12. 2005 14:05

    Milý Peter, kuchárske umenie nespočíva v používaní sviečkovice, a drahých ingrediencí. Práve naopak, dobrého kuchára poznáte podľa toho, že vie variť aj z ničoho, podstatné je aj jednoduché jedlo naservírovať na tanier tak, že vám jedia už oči. Ani najlepší rezeň nebude chutiť, ak ho na tanier pohodíme. A vašim tónom rozprávať so ženami nesvedčí o vašej etikete. Takže radšej mizernejšia , ale slušnejšia kuchárka ako nevychovaný šéfkuchár interhotela.

  • Jana Han | 18. 12. 2005 00:20

    Tak me to nedalo a po vsech tech komentarich jsem to dnes vyzkousela. Muj muz se bohuzel vyjadril podobne jako Petr, takze si dovedu docela dobre predstavit Petrovu reakci. On totiz odjakziva odmital jist rybicky v tomate. Ja je naopak miluiji a tak nemam problem celou varku postupne vychutnat sama. Me to naopak velice chutna. Pamatuji si, ze nekdo kdysi vypravel, jak si v zime na kluzisti pochutnaval na chlebu namazanem jen horcici za 20 haleru a to jsme meli tehdy take divne pocity v zaludku. Zkuste to dat dnesnim detem jako pochoutku. Hold zalezi skutecne na chuti kazdeho a zrovna tak, jako kazda kritika se da vyjadrit ruznymi zpusoby, to take zalezi na kazdem. A tak budme radi, ze tato skvela web existuje a muzeme se setkavat s ruznymi lidmi z kucharskeho umeni a jejich skutecnymi nazory.

  • Petr | 17. 12. 2005 20:33

    Vážené dámy! Proč nepřiznáte,že tento recept je, řekněme, ne zrovna vzorem kuchařského umění? ano - rychlé,nenáročné ale to je asi tak všechno. Tak se omlouvám. Ale jíst to nebudu.

  • Helena | 17. 12. 2005 07:55

    Myslim,ze kdo recept nevyzkousel,nemel by psat komentar.Kazdemu chutna neco jineho.Uz jako deti jsme se ucili,ze o jidle se nemame vyjadrovat spatne.Paelu ji spousta lidi a nepovazuji ji za blaf.Moderni kuchari,ridici se znalostmi dietologu,michaji dohromady surovinytak,ze zpocatku budi neduveru(mozna proto,ze nekteri jsou dislektici) a konecny vysledek casto prekvapi .Nechceme li a vymirat na civilisacni choroby,musime zmenit jidelnicek,tak,jak se zmenil zpusob naeho zivota.

  • NIKA | 16. 12. 2005 20:26

    Souhlasim s temi, kdo maji pocit, ze suroviny jsou kvalitni a dohromady je to rychle a chutnea nutricne vyvazene jidlo,pokud se to ve finale posype syrem, nevidim duvod, proc by se mel nekdo pohorsovat nad estetikou - nam to chutna- mozna jeste dozdobit cerstvou zeleninou

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 19:19

    Mily Petre, stacilo napsat, ze vam to nechutna, autorku byste mel nechat na pokoj. Trochu tolerance neuskodi:-))

  • Petr | 16. 12. 2005 17:00

    Vařit umím, vařím rád, studoval jsem v Brně a peněz jsem moc neměl také.Tento blaf připadá jako španělská paela - taky hnus. Jinak ryby rád, rýži též ale ne takto.

  • vlado hagara | 16. 12. 2005 16:48

    Skôr by som hnal Petra, lebo takých čo vedia jedlo iba skritizovať poznám natucty, ale chytiť sa do niečoho a pripraviť niečo chutné to nie..., takže idem to práve vyskúšať a verím, že ma nikto nikde hnať nebude....

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 16:40

    Terezko ja ziram jak nezavisle na sebe jsme napsali skoro stejny komentar:-)))

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 15:10

    Petre, vy jste asi nikdy nezazil chuda studentska leta, tohle rizoto a varene testoviny s rybickovou konzervu byli na dennim poradku:-)) Kdyz zbyli penizky na syr, to byl skoro svatecni obed - menza daleko, jidlo tam stejne na houby, to nam pak tohle rizotko smakovalo:-))

  • Tereza Jarčušková | 16. 12. 2005 15:02

    Prečo by ste ju hnali ? My sme s manželom toto jedlo obľubovali v časoch, keď sme ako mladomanželia mali finančné suchoty. A musím povedať, že nám to chutí aj teraz, keď už financií je dosť. Keď bolo peňazí viac, tak sme si to posypali syrom. Jednoduché jedlo, rýchle a zdravé. Tak prečo taký komentár ?

  • Petr | 16. 12. 2005 14:53

    autorku bych hnal.......

  • manka | 1. 6. 2004 08:23

    Zkusila jsem tento recept protože jsem měla zrovna potřebné ingredience a měla jsem kupodivu úspěch - výborný fofr recept....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Rybičky v tomatu Rýže Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Žampionová játra

Žampionová játra

Něžná pomazánka z mascarpone

Něžná pomazánka z mascarpone

Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem

Dvoubarevný roládový dort se…

Jarní závitky s krevetami, bylinkami a zeleninovými nudlemi

Jarní závitky s krevetami, bylinkami…

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

175
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
121
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
65
Debrecínská polévka s fazolemi
Debrecínská polévka s…
37
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
36
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety,…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact