• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto s rybičkami v tomatě

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto s rybičkami v tomatě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g rýže
    • 2
      plechovka rybičky v tomatu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 3
      ks zelená paprika 2-3
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Předvařenou rýži zalijeme horkou osolenou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Na to vložíme rybičky v tomatě (zbavených páteří) pokrájíme nadrobno, prohřejeme a promícháme s rýží. Na talíři zdobíme jemnými proužky nakrájené papriky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z ryb v tomatě

Pomazánka z ryb v tomatě

Mexické rizoto s ananasem

Mexické rizoto s ananasem

Rizoto s citronem

Rizoto s citronem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Vaňková | 17. 2. 2009 20:15

    ještě jsem do pokrmu přimíchala trochu taveného sýru - smetanita a bylo to perfektní

  • Marie R. | 12. 10. 2007 14:56

    Pane Petře,když vyhlášené národní španělské jídlo považujete za blaf,pak byste se neměl už k ničemu na těchto stránkách vyjadřovat. Připadá mi to velice omezené....a nehodnoťte co jste nezkusil.

  • Tereza Jarčušková | 19. 12. 2005 14:05

    Milý Peter, kuchárske umenie nespočíva v používaní sviečkovice, a drahých ingrediencí. Práve naopak, dobrého kuchára poznáte podľa toho, že vie variť aj z ničoho, podstatné je aj jednoduché jedlo naservírovať na tanier tak, že vám jedia už oči. Ani najlepší rezeň nebude chutiť, ak ho na tanier pohodíme. A vašim tónom rozprávať so ženami nesvedčí o vašej etikete. Takže radšej mizernejšia , ale slušnejšia kuchárka ako nevychovaný šéfkuchár interhotela.

  • Jana Han | 18. 12. 2005 00:20

    Tak me to nedalo a po vsech tech komentarich jsem to dnes vyzkousela. Muj muz se bohuzel vyjadril podobne jako Petr, takze si dovedu docela dobre predstavit Petrovu reakci. On totiz odjakziva odmital jist rybicky v tomate. Ja je naopak miluiji a tak nemam problem celou varku postupne vychutnat sama. Me to naopak velice chutna. Pamatuji si, ze nekdo kdysi vypravel, jak si v zime na kluzisti pochutnaval na chlebu namazanem jen horcici za 20 haleru a to jsme meli tehdy take divne pocity v zaludku. Zkuste to dat dnesnim detem jako pochoutku. Hold zalezi skutecne na chuti kazdeho a zrovna tak, jako kazda kritika se da vyjadrit ruznymi zpusoby, to take zalezi na kazdem. A tak budme radi, ze tato skvela web existuje a muzeme se setkavat s ruznymi lidmi z kucharskeho umeni a jejich skutecnymi nazory.

  • Petr | 17. 12. 2005 20:33

    Vážené dámy! Proč nepřiznáte,že tento recept je, řekněme, ne zrovna vzorem kuchařského umění? ano - rychlé,nenáročné ale to je asi tak všechno. Tak se omlouvám. Ale jíst to nebudu.

  • Helena | 17. 12. 2005 07:55

    Myslim,ze kdo recept nevyzkousel,nemel by psat komentar.Kazdemu chutna neco jineho.Uz jako deti jsme se ucili,ze o jidle se nemame vyjadrovat spatne.Paelu ji spousta lidi a nepovazuji ji za blaf.Moderni kuchari,ridici se znalostmi dietologu,michaji dohromady surovinytak,ze zpocatku budi neduveru(mozna proto,ze nekteri jsou dislektici) a konecny vysledek casto prekvapi .Nechceme li a vymirat na civilisacni choroby,musime zmenit jidelnicek,tak,jak se zmenil zpusob naeho zivota.

  • NIKA | 16. 12. 2005 20:26

    Souhlasim s temi, kdo maji pocit, ze suroviny jsou kvalitni a dohromady je to rychle a chutnea nutricne vyvazene jidlo,pokud se to ve finale posype syrem, nevidim duvod, proc by se mel nekdo pohorsovat nad estetikou - nam to chutna- mozna jeste dozdobit cerstvou zeleninou

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 19:19

    Mily Petre, stacilo napsat, ze vam to nechutna, autorku byste mel nechat na pokoj. Trochu tolerance neuskodi:-))

  • Petr | 16. 12. 2005 17:00

    Vařit umím, vařím rád, studoval jsem v Brně a peněz jsem moc neměl také.Tento blaf připadá jako španělská paela - taky hnus. Jinak ryby rád, rýži též ale ne takto.

  • vlado hagara | 16. 12. 2005 16:48

    Skôr by som hnal Petra, lebo takých čo vedia jedlo iba skritizovať poznám natucty, ale chytiť sa do niečoho a pripraviť niečo chutné to nie..., takže idem to práve vyskúšať a verím, že ma nikto nikde hnať nebude....

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 16:40

    Terezko ja ziram jak nezavisle na sebe jsme napsali skoro stejny komentar:-)))

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 15:10

    Petre, vy jste asi nikdy nezazil chuda studentska leta, tohle rizoto a varene testoviny s rybickovou konzervu byli na dennim poradku:-)) Kdyz zbyli penizky na syr, to byl skoro svatecni obed - menza daleko, jidlo tam stejne na houby, to nam pak tohle rizotko smakovalo:-))

  • Tereza Jarčušková | 16. 12. 2005 15:02

    Prečo by ste ju hnali ? My sme s manželom toto jedlo obľubovali v časoch, keď sme ako mladomanželia mali finančné suchoty. A musím povedať, že nám to chutí aj teraz, keď už financií je dosť. Keď bolo peňazí viac, tak sme si to posypali syrom. Jednoduché jedlo, rýchle a zdravé. Tak prečo taký komentár ?

  • Petr | 16. 12. 2005 14:53

    autorku bych hnal.......

  • manka | 1. 6. 2004 08:23

    Zkusila jsem tento recept protože jsem měla zrovna potřebné ingredience a měla jsem kupodivu úspěch - výborný fofr recept....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Rybičky v tomatu Rýže Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Africká lilková pomazánka

Africká lilková pomazánka

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Brambory se sýrovou náplní

Brambory se sýrovou náplní

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Pečené fazole

Pečené fazole

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Tvarohový řez

Tvarohový řez

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

72
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
71
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
54
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Rozchod Romea Beckhama a Kim Turnbullové: Další trhlina v rozvrácené rodině!

Rozchod Romea Beckhama a Kim Turnbullové: Další trhlina v rozvrácené rodině!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact