Propláchnutou rýži uvaříme do měkka. Mezitím očištěný pórek nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zesklovatět. Vmícháme arašídy, koření a osmahneme. Tuto směs lehce vmícháme do uvařené rýže. Naběračkou tvarujeme kopečky, ozdobíme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem.
je to můj oblíbený recept. neznám nikoho, komu by to nechutnalo, i zapřísáhlí masožrouti se olizují. jen mi připadá zbytečné 2-3 pórky.. nám stačil vždy 1 větší. ale je to dle chuti, každopádně je to rychlé a výborné. a skvělé se zelným salátem či naloženou zeleninou, např. moravankou
Enkkii
|8. 5. 2007 18:07
Musím se přidat ke chvále.Jen ten kečup jsem si odpustila..
k a
|19. 7. 2006 22:21
dobre 1?????????????????????????
Milena Musilová
|15. 5. 2006 13:11
Jednoduché a hlavně rychlé jídlo. Moc nám to chutnalo. Dávám jedničku.