Výborná variace italského rizota s vepřovým masem, rajčaty, paprikou a hráškem. Nechybí nastrouhaný parmazán, který tento chutný pokrm vyšperkuje k dokonalosti.
:| :| K čemu je takový recept, když v něm nejsou pořádně všechny suroviny a jejich potřebné množství? :|
Naprosto jiné, než je běžně, ale i tak moc dobré. Celá rodina si pochutnala.
Místo rajčatového protlaku jsem dala kečup a více rajčat. Moc jsme si pošmákli.
Exkluzivní záležitost ;-)
Moc dobré, jen jsem nedala protlak a ještě jsem přidala kukuřici. Někdy přidávám také sterilované lečo...1
Dnes jsem ritozo dělala k obědu a opravdu výborný.Děkuji za recept
Recept dnes vyzkoušen,(jen jsem zaměnila vepřové maso za kuřecí).Známka 'jednička' je na místě:c)
Recept urcite vyborny, jen mi jde hlava kolem co vsechno se v cechach do vydavat za rizoto...
Přesně takový recept jsem hledala. Bylo to moc dobré. Zařazuji do oblíbených.
Vypadá to lákavě, o víkendu uvařím. Myslím, že nám to bude hodně chutnat.
Bylo to výborný, neměla jsem protlak a ani cihlu, dala jsem jen trojúhelníčky taveného sýra. Ale i tak to bylo výborný a moc jsem si pochutnala. Děkuji za recept
TENTO RECEPT MI MOC CHUTNAL