Výborná variace italského rizota s vepřovým masem, rajčaty, paprikou a hráškem. Nechybí nastrouhaný parmazán, který tento chutný pokrm vyšperkuje k dokonalosti.
Rýži uvaříme, jemně nasekanou cibuli zpěníme, přisypeme mletou papriku a zamícháme. Na cibulový základ s paprikou vložíme maso pokrájené na menší kousky a osmahneme.
Naprosto jiné, než je běžně, ale i tak moc dobré. Celá rodina si pochutnala.
Eli K.
|3. 3. 2012 23:23
Místo rajčatového protlaku jsem dala kečup a více rajčat. Moc jsme si pošmákli.
Rasťo
|6. 12. 2010 18:26
Exkluzivní záležitost ;-)
venyss venyss
|10. 7. 2009 11:55
Moc dobré, jen jsem nedala protlak a ještě jsem přidala kukuřici. Někdy přidávám také sterilované lečo...1
Lucie Karvánková
|25. 11. 2008 14:26
Dnes jsem ritozo dělala k obědu a opravdu výborný.Děkuji za recept
VlaďkaD
|11. 4. 2008 13:36
Recept dnes vyzkoušen,(jen jsem zaměnila vepřové maso za kuřecí).Známka 'jednička' je na místě:c)
Jana
|10. 4. 2008 12:46
Recept urcite vyborny, jen mi jde hlava kolem co vsechno se v cechach do vydavat za rizoto...
Gábina Chotašová
|9. 4. 2008 13:27
Přesně takový recept jsem hledala. Bylo to moc dobré. Zařazuji do oblíbených.
Martina
|3. 1. 2008 19:52
Vypadá to lákavě, o víkendu uvařím. Myslím, že nám to bude hodně chutnat.
Elis
|11. 9. 2007 14:05
Bylo to výborný, neměla jsem protlak a ani cihlu, dala jsem jen trojúhelníčky taveného sýra. Ale i tak to bylo výborný a moc jsem si pochutnala. Děkuji za recept