• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mražená šlehaná tepelně neopracovaná
    • kuřecí sekaná
    • 4
      ks rýže dle jedlíků a nároků na koncentraci masa v rýži
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kostka kuřecí šťáva
    • 1
      hrnek horká voda
    • 1
      špetka drcený kmín a pepř
    • koření dle chuti kuře tabaco, pečené kuře, směs na mletá masa.... co osloví chuťové pohárky

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho plastového spacáku a šťouchadlem na brambory šťoucháme a mícháme maso na drobné kousky (chvilku to trvá). Když už je směs poměrně stejná, chvilku osmahneme, posypeme podle chuti kořením a odstavíme).
2
Kdo rád, může tam případně vrazit i mraženou zeleninu - hrášek, kukuřice a tak. V kastrůlku v šálku vody necháme rozpustit kostku kuřecí šťávy a nalijeme do směsi, aby rizoto nebylo suché. Promícháme a pod poklicí necháme chvilu podusit.
3
Nakonec tam šoupnem rýži, sáček po sáčku vmícháváme a pak tradičně konzumujeme se strouhaným sýrem, kečupem, okurkou, no jak libo. Je to vlastně verze rizota s mletým, ale já to klasické mleté maso nejím, tak jsem ho nahradila takhle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kasťa | 6. 12. 2007 11:13

    todle je dobrý,synátoři baštili,až se jim dělali bule za ušima.zajímavej a velmi chutnej nápad

  • Petra Plevová | 18. 10. 2007 09:13

    Paráda!!!!!!!měla u nás doma obrovský úspěch.Dávám 1*.Ode dneška musím mít v mrazáku zásobu drůbeží sekané :-)))

  • Jana | 12. 9. 2007 14:03

    Tak jsem to zkusila a je to moc dobré. Ta sekaná je moc dobrý nápad.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:41

    to je pravda.já už vepřovým konzervám nevěřím.taky jsem z nich dělávala rizoto,ale naposled to bylo strašně mastné a divně to bylo cítit, spíš to teda smrdělo,takže taky vyzkouším.ale zní to zvláštně,rizoto ze sekané

  • Petra Plevová | 10. 9. 2007 08:52

    Určitě zkusím!Já dělám rychlé rizoto z vepřové konzervy,jenže sežeňte dneska dobrou konzervu.A když už,tak je tak strašně drahá,že je lepší koupit kvalitní čerstvé maso.Takže sekaná z plastového spacáku,jo :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Horká voda Koření Kuřecí sekaná Kuřecí šťáva Mražená šlehaná Rýže
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Klasická vánoční štóla

Klasická vánoční štóla

Česneková pomazánka - nejlepší

Česneková pomazánka - nejlepší

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Čočka na kyselo - salát

Čočka na kyselo - salát

Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou drobenkou

Jablkovo-tvarohový koláč se…

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

25
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
20
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
20
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
18
Drůbeží vývar s knedlíčky
Drůbeží vývar s knedlíčky
16
Trhané vepřové
Trhané vepřové

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact