• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mražená šlehaná tepelně neopracovaná
    • kuřecí sekaná
    • 4
      ks rýže dle jedlíků a nároků na koncentraci masa v rýži
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kostka kuřecí šťáva
    • 1
      hrnek horká voda
    • 1
      špetka drcený kmín a pepř
    • koření dle chuti kuře tabaco, pečené kuře, směs na mletá masa.... co osloví chuťové pohárky

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho plastového spacáku a šťouchadlem na brambory šťoucháme a mícháme maso na drobné kousky (chvilku to trvá). Když už je směs poměrně stejná, chvilku osmahneme, posypeme podle chuti kořením a odstavíme).
2
Kdo rád, může tam případně vrazit i mraženou zeleninu - hrášek, kukuřice a tak. V kastrůlku v šálku vody necháme rozpustit kostku kuřecí šťávy a nalijeme do směsi, aby rizoto nebylo suché. Promícháme a pod poklicí necháme chvilu podusit.
3
Nakonec tam šoupnem rýži, sáček po sáčku vmícháváme a pak tradičně konzumujeme se strouhaným sýrem, kečupem, okurkou, no jak libo. Je to vlastně verze rizota s mletým, ale já to klasické mleté maso nejím, tak jsem ho nahradila takhle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kasťa | 6. 12. 2007 11:13

    todle je dobrý,synátoři baštili,až se jim dělali bule za ušima.zajímavej a velmi chutnej nápad

  • Petra Plevová | 18. 10. 2007 09:13

    Paráda!!!!!!!měla u nás doma obrovský úspěch.Dávám 1*.Ode dneška musím mít v mrazáku zásobu drůbeží sekané :-)))

  • Jana | 12. 9. 2007 14:03

    Tak jsem to zkusila a je to moc dobré. Ta sekaná je moc dobrý nápad.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:41

    to je pravda.já už vepřovým konzervám nevěřím.taky jsem z nich dělávala rizoto,ale naposled to bylo strašně mastné a divně to bylo cítit, spíš to teda smrdělo,takže taky vyzkouším.ale zní to zvláštně,rizoto ze sekané

  • Petra Plevová | 10. 9. 2007 08:52

    Určitě zkusím!Já dělám rychlé rizoto z vepřové konzervy,jenže sežeňte dneska dobrou konzervu.A když už,tak je tak strašně drahá,že je lepší koupit kvalitní čerstvé maso.Takže sekaná z plastového spacáku,jo :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Horká voda Koření Kuřecí sekaná Kuřecí šťáva Mražená šlehaná Rýže
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Vepřové nudličky zase jinak

Vepřové nudličky zase jinak

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Houbové karbanátky (nejen) s mletým masem

Houbové karbanátky (nejen) s mletým…

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

23
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
16
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
15
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
13
Vídeňské ořechové rohlíčky
Vídeňské ořechové…
12
Dršťková polévka z václavek
Dršťková polévka z…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact