• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mražená šlehaná tepelně neopracovaná
    • kuřecí sekaná
    • 4
      ks rýže dle jedlíků a nároků na koncentraci masa v rýži
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kostka kuřecí šťáva
    • 1
      hrnek horká voda
    • 1
      špetka drcený kmín a pepř
    • koření dle chuti kuře tabaco, pečené kuře, směs na mletá masa.... co osloví chuťové pohárky

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho plastového spacáku a šťouchadlem na brambory šťoucháme a mícháme maso na drobné kousky (chvilku to trvá). Když už je směs poměrně stejná, chvilku osmahneme, posypeme podle chuti kořením a odstavíme).
2
Kdo rád, může tam případně vrazit i mraženou zeleninu - hrášek, kukuřice a tak. V kastrůlku v šálku vody necháme rozpustit kostku kuřecí šťávy a nalijeme do směsi, aby rizoto nebylo suché. Promícháme a pod poklicí necháme chvilu podusit.
3
Nakonec tam šoupnem rýži, sáček po sáčku vmícháváme a pak tradičně konzumujeme se strouhaným sýrem, kečupem, okurkou, no jak libo. Je to vlastně verze rizota s mletým, ale já to klasické mleté maso nejím, tak jsem ho nahradila takhle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kasťa | 6. 12. 2007 11:13

    todle je dobrý,synátoři baštili,až se jim dělali bule za ušima.zajímavej a velmi chutnej nápad

  • Petra Plevová | 18. 10. 2007 09:13

    Paráda!!!!!!!měla u nás doma obrovský úspěch.Dávám 1*.Ode dneška musím mít v mrazáku zásobu drůbeží sekané :-)))

  • Jana | 12. 9. 2007 14:03

    Tak jsem to zkusila a je to moc dobré. Ta sekaná je moc dobrý nápad.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:41

    to je pravda.já už vepřovým konzervám nevěřím.taky jsem z nich dělávala rizoto,ale naposled to bylo strašně mastné a divně to bylo cítit, spíš to teda smrdělo,takže taky vyzkouším.ale zní to zvláštně,rizoto ze sekané

  • Petra Plevová | 10. 9. 2007 08:52

    Určitě zkusím!Já dělám rychlé rizoto z vepřové konzervy,jenže sežeňte dneska dobrou konzervu.A když už,tak je tak strašně drahá,že je lepší koupit kvalitní čerstvé maso.Takže sekaná z plastového spacáku,jo :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Horká voda Koření Kuřecí sekaná Kuřecí šťáva Mražená šlehaná Rýže
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Pikantní kuřecí nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Rohlíčky a pletýnky

Rohlíčky a pletýnky

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

Poslední sledované recepty

50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
35
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
35
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
31
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Katy Perry a Orlando Bloom: Rozchod na obzoru?

Katy Perry a Orlando Bloom: Rozchod na obzoru?

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact