• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mražená šlehaná tepelně neopracovaná
    • kuřecí sekaná
    • 4
      ks rýže dle jedlíků a nároků na koncentraci masa v rýži
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kostka kuřecí šťáva
    • 1
      hrnek horká voda
    • 1
      špetka drcený kmín a pepř
    • koření dle chuti kuře tabaco, pečené kuře, směs na mletá masa.... co osloví chuťové pohárky

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho plastového spacáku a šťouchadlem na brambory šťoucháme a mícháme maso na drobné kousky (chvilku to trvá). Když už je směs poměrně stejná, chvilku osmahneme, posypeme podle chuti kořením a odstavíme).
2
Kdo rád, může tam případně vrazit i mraženou zeleninu - hrášek, kukuřice a tak. V kastrůlku v šálku vody necháme rozpustit kostku kuřecí šťávy a nalijeme do směsi, aby rizoto nebylo suché. Promícháme a pod poklicí necháme chvilu podusit.
3
Nakonec tam šoupnem rýži, sáček po sáčku vmícháváme a pak tradičně konzumujeme se strouhaným sýrem, kečupem, okurkou, no jak libo. Je to vlastně verze rizota s mletým, ale já to klasické mleté maso nejím, tak jsem ho nahradila takhle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kasťa | 6. 12. 2007 11:13

    todle je dobrý,synátoři baštili,až se jim dělali bule za ušima.zajímavej a velmi chutnej nápad

  • Petra Plevová | 18. 10. 2007 09:13

    Paráda!!!!!!!měla u nás doma obrovský úspěch.Dávám 1*.Ode dneška musím mít v mrazáku zásobu drůbeží sekané :-)))

  • Jana | 12. 9. 2007 14:03

    Tak jsem to zkusila a je to moc dobré. Ta sekaná je moc dobrý nápad.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:41

    to je pravda.já už vepřovým konzervám nevěřím.taky jsem z nich dělávala rizoto,ale naposled to bylo strašně mastné a divně to bylo cítit, spíš to teda smrdělo,takže taky vyzkouším.ale zní to zvláštně,rizoto ze sekané

  • Petra Plevová | 10. 9. 2007 08:52

    Určitě zkusím!Já dělám rychlé rizoto z vepřové konzervy,jenže sežeňte dneska dobrou konzervu.A když už,tak je tak strašně drahá,že je lepší koupit kvalitní čerstvé maso.Takže sekaná z plastového spacáku,jo :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Horká voda Koření Kuřecí sekaná Kuřecí šťáva Mražená šlehaná Rýže
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového…

Metrový koláč

Metrový koláč

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

85
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
72
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
43
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
36
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact