• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mražená šlehaná tepelně neopracovaná
    • kuřecí sekaná
    • 4
      ks rýže dle jedlíků a nároků na koncentraci masa v rýži
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kostka kuřecí šťáva
    • 1
      hrnek horká voda
    • 1
      špetka drcený kmín a pepř
    • koření dle chuti kuře tabaco, pečené kuře, směs na mletá masa.... co osloví chuťové pohárky

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho plastového spacáku a šťouchadlem na brambory šťoucháme a mícháme maso na drobné kousky (chvilku to trvá). Když už je směs poměrně stejná, chvilku osmahneme, posypeme podle chuti kořením a odstavíme).
2
Kdo rád, může tam případně vrazit i mraženou zeleninu - hrášek, kukuřice a tak. V kastrůlku v šálku vody necháme rozpustit kostku kuřecí šťávy a nalijeme do směsi, aby rizoto nebylo suché. Promícháme a pod poklicí necháme chvilu podusit.
3
Nakonec tam šoupnem rýži, sáček po sáčku vmícháváme a pak tradičně konzumujeme se strouhaným sýrem, kečupem, okurkou, no jak libo. Je to vlastně verze rizota s mletým, ale já to klasické mleté maso nejím, tak jsem ho nahradila takhle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kasťa | 6. 12. 2007 11:13

    todle je dobrý,synátoři baštili,až se jim dělali bule za ušima.zajímavej a velmi chutnej nápad

  • Petra Plevová | 18. 10. 2007 09:13

    Paráda!!!!!!!měla u nás doma obrovský úspěch.Dávám 1*.Ode dneška musím mít v mrazáku zásobu drůbeží sekané :-)))

  • Jana | 12. 9. 2007 14:03

    Tak jsem to zkusila a je to moc dobré. Ta sekaná je moc dobrý nápad.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:41

    to je pravda.já už vepřovým konzervám nevěřím.taky jsem z nich dělávala rizoto,ale naposled to bylo strašně mastné a divně to bylo cítit, spíš to teda smrdělo,takže taky vyzkouším.ale zní to zvláštně,rizoto ze sekané

  • Petra Plevová | 10. 9. 2007 08:52

    Určitě zkusím!Já dělám rychlé rizoto z vepřové konzervy,jenže sežeňte dneska dobrou konzervu.A když už,tak je tak strašně drahá,že je lepší koupit kvalitní čerstvé maso.Takže sekaná z plastového spacáku,jo :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Horká voda Koření Kuřecí sekaná Kuřecí šťáva Mražená šlehaná Rýže
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

35
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
35
Cookies (Sušenky)
Cookies (Sušenky)
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Rizoto po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact