Řízky několikrát na obvodu nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a opečeme na pánvi na oleji z obou stran, podlijeme mírně vodou s vegetou (svaříme 1/2 hrnku vody s trochou vegety) a dusíme do měkka. Měkké řízky dáme na lehce vymaštěný pekáček, pokryjeme směsí a zapečeme v horké troubě.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kompotem nebo zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Pudelková
|25. 8. 2007 12:26
Dnes jsem dělala, je to výborné. Jako přílohu jsem s tím zapekla i brambory.
Jana Lorenzová
|30. 5. 2006 04:01
DĚLÁM TO TAKÉ,ALE TROCHU JINAK.POUŽÍVÁMK TOMU VYŘAZENOU DORTOVOU FORMU,DÁMNA POMAŠTĚNÉ DN UVAŘENÉ BRAMBORY,KTERÉTROCHU POSOLÍM,NA NĚ DÁM OPEČENÉ KUŘECÍŘÍZKY /PODLE CHUTI / OKOŘENĚNÉ.KDYŽ MÁM CHUŤ A ČAS,TAK PODUSÍM 1ks KAPIE A TAK ASI3ks VĚTŠÍCH ŽAMPIONŮ.TO NAVRSTVÍM NA ŘÍZKY A ZALIJI SÝROVOU SMĚSÍ. NEJRADĚJI POUŽÍVÁM CIHLU A MÍSTO MLÉKA PŘIDÁVÁMSMETANU DO KÁVY. ASI TAK 4 POL.LŽÍCE.ONOSE TO PĚKNĚ VSÁKNE DO MASA I BRAMBOR.
Tomáš Braunschläger
|7. 5. 2006 15:21
Dobré, chutné
Jana Nováková
|11. 4. 2006 17:23
Také mě to zas až tolik nechutnalo. Trochu mi to připomínalo nádivku a tu opravdu nemám ráda. Ale opravdu záleží na chuti každého z nás.
Alena Koblížková
|11. 4. 2006 06:53
Tak toto jídlo jsem dělala včera, mě osobně nijak zvlášť neoslovilo,bylo to zřejmě proto, že jsem jej dělala z kuřecího masa,které neni mé oblíbené. Příště zkusim z jiného a i jiný sýr. Jinak přítel si mlaskal :o))
Tamass kořeníček
|10. 4. 2006 17:34
S nivou je to jeste luxusnejsi ale pozorr !!! new moc nivi je jak vite slana :)
Alina
|8. 4. 2006 20:29
Vyzkoušela jsem, dobré, rychlé, s kaší mňam
Emilia Šípová
|7. 3. 2006 22:07
Rychlé, dobré
Vlastimila Vacková
|4. 2. 2006 12:57
Rychlé, dobré, jednoduché
Aja
|2. 2. 2006 19:09
Já bych se nebála Nivy, klidně bych to vyzkoušela
Anonym
|1. 2. 2006 21:55
Nedá se dát Niva místo eidamu? Mám tu kus Nivy asi vyzkouším, neví někdo?