• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řízky zapečené v sýrové směsi
Napište svůj komentář k receptu

Řízky zapečené v sýrové směsi

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řízky zapečené v sýrové směsi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • sůl
    • vegeta
    • olej
  • Směs
    • 150
      g sýr
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • 0,50
      lžička koření
    • sůl
    • pažitka

Postup přípravy receptu

1
Řízky několikrát na obvodu nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a opečeme na pánvi na oleji z obou stran, podlijeme mírně vodou s vegetou (svaříme 1/2 hrnku vody s trochou vegety) a dusíme do měkka. Měkké řízky dáme na lehce vymaštěný pekáček, pokryjeme směsí a zapečeme v horké troubě.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kompotem nebo zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s houbovou směsí - zapečené

Brambory s houbovou směsí - zapečené

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Pudelková | 25. 8. 2007 12:26

    Dnes jsem dělala, je to výborné. Jako přílohu jsem s tím zapekla i brambory.

  • Jana Lorenzová | 30. 5. 2006 04:01

    DĚLÁM TO TAKÉ,ALE TROCHU JINAK.POUŽÍVÁMK TOMU VYŘAZENOU DORTOVOU FORMU,DÁMNA POMAŠTĚNÉ DN UVAŘENÉ BRAMBORY,KTERÉTROCHU POSOLÍM,NA NĚ DÁM OPEČENÉ KUŘECÍŘÍZKY /PODLE CHUTI / OKOŘENĚNÉ.KDYŽ MÁM CHUŤ A ČAS,TAK PODUSÍM 1ks KAPIE A TAK ASI3ks VĚTŠÍCH ŽAMPIONŮ.TO NAVRSTVÍM NA ŘÍZKY A ZALIJI SÝROVOU SMĚSÍ. NEJRADĚJI POUŽÍVÁM CIHLU A MÍSTO MLÉKA PŘIDÁVÁMSMETANU DO KÁVY. ASI TAK 4 POL.LŽÍCE.ONOSE TO PĚKNĚ VSÁKNE DO MASA I BRAMBOR.

  • Tomáš Braunschläger | 7. 5. 2006 15:21

    Dobré, chutné

  • Jana Nováková | 11. 4. 2006 17:23

    Také mě to zas až tolik nechutnalo. Trochu mi to připomínalo nádivku a tu opravdu nemám ráda. Ale opravdu záleží na chuti každého z nás.

  • Alena Koblížková | 11. 4. 2006 06:53

    Tak toto jídlo jsem dělala včera, mě osobně nijak zvlášť neoslovilo,bylo to zřejmě proto, že jsem jej dělala z kuřecího masa,které neni mé oblíbené. Příště zkusim z jiného a i jiný sýr. Jinak přítel si mlaskal :o))

  • Tamass kořeníček | 10. 4. 2006 17:34

    S nivou je to jeste luxusnejsi ale pozorr !!! new moc nivi je jak vite slana :)

  • Alina | 8. 4. 2006 20:29

    Vyzkoušela jsem, dobré, rychlé, s kaší mňam

  • Emilia Šípová | 7. 3. 2006 22:07

    Rychlé, dobré

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:57

    Rychlé, dobré, jednoduché

  • Aja | 2. 2. 2006 19:09

    Já bych se nebála Nivy, klidně bych to vyzkoušela

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:55

    Nedá se dát Niva místo eidamu? Mám tu kus Nivy asi vyzkouším, neví někdo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Kuřecí maso Mléko Olej Pažitka Sůl Sýr Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Jahodovo-smetanové řezy

Jahodovo-smetanové řezy

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
French toast
French toast
27
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
27
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
22
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Řízky zapečené v sýrové směsi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact