• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řízky zapečené v sýrové směsi
Napište svůj komentář k receptu

Řízky zapečené v sýrové směsi

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řízky zapečené v sýrové směsi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • sůl
    • vegeta
    • olej
  • Směs
    • 150
      g sýr
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • 0,50
      lžička koření
    • sůl
    • pažitka

Postup přípravy receptu

1
Řízky několikrát na obvodu nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a opečeme na pánvi na oleji z obou stran, podlijeme mírně vodou s vegetou (svaříme 1/2 hrnku vody s trochou vegety) a dusíme do měkka. Měkké řízky dáme na lehce vymaštěný pekáček, pokryjeme směsí a zapečeme v horké troubě.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kompotem nebo zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s houbovou směsí - zapečené

Brambory s houbovou směsí - zapečené

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Pudelková | 25. 8. 2007 12:26

    Dnes jsem dělala, je to výborné. Jako přílohu jsem s tím zapekla i brambory.

  • Jana Lorenzová | 30. 5. 2006 04:01

    DĚLÁM TO TAKÉ,ALE TROCHU JINAK.POUŽÍVÁMK TOMU VYŘAZENOU DORTOVOU FORMU,DÁMNA POMAŠTĚNÉ DN UVAŘENÉ BRAMBORY,KTERÉTROCHU POSOLÍM,NA NĚ DÁM OPEČENÉ KUŘECÍŘÍZKY /PODLE CHUTI / OKOŘENĚNÉ.KDYŽ MÁM CHUŤ A ČAS,TAK PODUSÍM 1ks KAPIE A TAK ASI3ks VĚTŠÍCH ŽAMPIONŮ.TO NAVRSTVÍM NA ŘÍZKY A ZALIJI SÝROVOU SMĚSÍ. NEJRADĚJI POUŽÍVÁM CIHLU A MÍSTO MLÉKA PŘIDÁVÁMSMETANU DO KÁVY. ASI TAK 4 POL.LŽÍCE.ONOSE TO PĚKNĚ VSÁKNE DO MASA I BRAMBOR.

  • Tomáš Braunschläger | 7. 5. 2006 15:21

    Dobré, chutné

  • Jana Nováková | 11. 4. 2006 17:23

    Také mě to zas až tolik nechutnalo. Trochu mi to připomínalo nádivku a tu opravdu nemám ráda. Ale opravdu záleží na chuti každého z nás.

  • Alena Koblížková | 11. 4. 2006 06:53

    Tak toto jídlo jsem dělala včera, mě osobně nijak zvlášť neoslovilo,bylo to zřejmě proto, že jsem jej dělala z kuřecího masa,které neni mé oblíbené. Příště zkusim z jiného a i jiný sýr. Jinak přítel si mlaskal :o))

  • Tamass kořeníček | 10. 4. 2006 17:34

    S nivou je to jeste luxusnejsi ale pozorr !!! new moc nivi je jak vite slana :)

  • Alina | 8. 4. 2006 20:29

    Vyzkoušela jsem, dobré, rychlé, s kaší mňam

  • Emilia Šípová | 7. 3. 2006 22:07

    Rychlé, dobré

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:57

    Rychlé, dobré, jednoduché

  • Aja | 2. 2. 2006 19:09

    Já bych se nebála Nivy, klidně bych to vyzkoušela

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:55

    Nedá se dát Niva místo eidamu? Mám tu kus Nivy asi vyzkouším, neví někdo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Kuřecí maso Mléko Olej Pažitka Sůl Sýr Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Domací houstičky

Domací houstičky

Prominentní rýže

Prominentní rýže

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Listové šátečky

Listové šátečky

Pravé řecké Pasticcio

Pravé řecké Pasticcio

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

91
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
41
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
35
Klasické lečo
Klasické lečo
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Řízky zapečené v sýrové směsi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact