Do kuřecích řízků uděláme ostrým nožem kapsu. Řízky posypeme zvenku i zevnitř vegetou a naplníme plátky romaduru a ořechy. Otvor sklepneme paličkou a obalíme v klasickém trojobalu. Osmažíme a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kamil
|2. 7. 2011 01:09
Proboha!!!!! tohle mi uvařila žena před týdnem a ještě teď se budím hrůzou ( a smradem) :'(
Je to horší něž čuchat nemytý zadek, to mi věřte :-S
Anna
|11. 11. 2006 10:49
Skvělá kombinace s tím sýrem a ořechy! To má většinou uspěch. Podobné jídlo dělám, když chci uvařit lepší večeři, a ještě přidávám pod roztavený sýr, kompotované broskve.
Jana
|10. 11. 2006 21:15
No jo, recepty se kolikrát opakujou. Já stejný četla na Babinetu, vyzkoušela jsem a fakt dobrota.
Michala
|10. 11. 2006 09:58
Tak to nevím, my máme doma rádi romadur a tak jsme ho jednou vyzkoušeli zabalit do masa. Časem jsme k tomu jetě přidali ořechy.
Zdena z JM
|10. 11. 2006 09:01
Výborný recept,ale shodný -"Masíčko,jak ho dělala Dáda Patrasová".