• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řízky pana faráře
Napište svůj komentář k receptu

Řízky pana faráře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řízky pana faráře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vepřová krkovice
    • cibule
    • eidam sýr plátkový
    • sýr plísňový
    • 1
      dl červené víno
    • koření
    • mouka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme opepříme, dle chuti okořeníme, posypeme hladkou moukou a na oleji opečeme z každé strany 2 minuty.
2
Přendáme do zapékací misky, šťávu nalijeme na řízky, cibuli nakrájet na kolečka a položit na maso, položit na maso plátky sýru, rozdrobit plísňový sýr a přikrýt alobalem a dát do trouby zapéct na 15 minut.
3
Potom alobal sundat a nalít 1 dcl červeného vína a nechat ještě 10 minut zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Lasagne pana Monte Castelloniho

Lasagne pana Monte Castelloniho

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 15. 5. 2008 15:30

    Tak ten způsob od paní Markéty se mi zdá lepší.Já nějak moc na to prudké orestování nejsem.Ať to dělám jakkoliv zprudka a pak jen chviličku dopékám,vždy se mi to zdá tuhší,takže bych to tedy zkusila tak jak píšete vy paní Markéto.Dnes jsem si krček naložila dle receptu z této kuchařky"Ďábelské plátky",takže hned další krčky vyzkouším takhle.Děkuji za recept.

  • Markéta Roubalová | 15. 5. 2008 12:28

    podobný recept jsem dala pod názvem "Farářky". Je jednodušší v tom, že se maso předem nerestuje, ale vše se dá na plech zasyrova a už jen po půl hodině odkryjeme alobal a přilijeme víno.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Eidam sýr Koření Mouka Olej Sýr plísňový Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Balkánský listový závin slaný

Balkánský listový závin slaný

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…

Jahodová limonáda

Jahodová limonáda

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky (housky)

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …

Sýrovo-vaječná pomazánka

Sýrovo-vaječná pomazánka

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

91
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…
17
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
17
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice
17
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka v těstíčku s…

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

  • Recepty.cz
  • Řízky pana faráře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact