Když se v troubě přelijí smetanou, je to o třídu lepší.
Výborné, dřív jsem dělala často. Jen nikdy neobaluju v mouce, je to zbytečné a ještě míň zdravé : :-) :-)
moc dobré.Dala jsem krom cibule domácí cuketový onkel bens a bylo to vynikající.
moc dobré.Dala jsem krom cibule domácí cuketový onkel bens a bylo to vynikající.
Také dělám, ale já vyleju ten olej na to maso a nemusí se to podlévat vodou. Než obalim a opeču ty řízky, tak zapnu troubu na 250° C a pak to stlumím na 200° C a peču 30 minut.
Prosím o upřesnění teploty.
Výborný recept, zapékám s porkem a anglickou. Někdy používám i maso z králika.
Vynikající jídlo! Mile mě překvapila sladká chuť cibule (není divu, když je jí tam tolik :-). Maso jsem použila kuřecí, přikryla jsem pekáč alobalem a ke konci zapékání jsem ho odkryla, aby pokrm získal barvu.
toto jidlo varivala moja mama kdyz mi bylo asi 12 letpamatuju jsi vzdy kdyz to varivala a prisla navsteva tak to hodne chvalyli.,ze je to moc dobre.pak jsme odletely do canady emigrovat.nepamatuju si ze by to varivala.kdyz sem si precetla tento recept tak sem si hned na to jidlo vzpomela.ina byvaly casy.
jedno z mých nejoblíbenějších jídel, zkuste přidat ještě na plátky nakrájenou anglickou slaninu je to sice ještě víc nezdravější, ale ta chuť